6.9.18

Σιθωνία Όρμος Παναγίας Αγ.Νικολάου. Η όμορφη Diaporos Regatta 2018 ..ενα (ακομα..) αξεχαστο 3ημερο...

Diaporos Regatta 2018
..ενα (ακομα..) αξεχαστο 3ημερο...
Καθε χρονο λεω οτι η φετεινη Regatta ειναι η καλυτερη πουχω ζησει...ετσι μου βγαίνει και για τη φετεινη...Οι δεκαδες φωτογραφιες και τα βιντεο πουχουν ανεβει τα λένε όλα !!!
Λιγο ρεπορταζ,λοιπον για τα σκαφη τα πληρωματα του αγωνα:
SALONIKΑ...το πανέμορφο Καναδεζικο ketch (μοντ 1976!!!)...Μονο ο Καστερας και το πλήρωμά του μπορουσαν να το κανουν ζαφτι και ναχουν τετοια επιδοση..
LILLY..το ολοκαινουργιο 45ρι του Οδυσσεα ηταν το φαβορι για να καθαρησει τον αγωνα...η εμμονή όμως στη χρηση του ασυμετρου σε πολυ κλειστη πλευση την 1η μερα του στερησε το Overall
SYLVIA & COUKY..ο γερολικος με τα απειρα μιλια,αλλα 1η φορα σε αγωνα Αν.θαλασσης...και οι παλιοι μαθητες μου με αρκετη αγωνιστικη (και όχι μόνο..) εμπειρία ,άλλα τώρα πλέον μόνοι τους...Νομίζω ότι το χαρηκαν περισσοτερο απ ολους..
Κατα τα αλλα ...ΤΕDEUM ετρεξε μονο τη 2η μερα..το ειδαμε μια στην εκκινηση και μια στον τερματισμο..

ΑLCIMICA..με ελλειψεις στο πληρωμα ,έτρεξε συνετά στην κατηγορία Non Spinaker ..και την κέρδισε ..ΚΙΡΚΗ που εκανε οτι μπορουσε καλυτερο..
Μεγαλος άτυχος το ΚΟΖΑ που ήρθε άλλα δεν μπόρεσε τελικά να τρέξει εξ αίτιας μια ζημίας στο reefing της τζενοας
Ενα μεγαλο ευχαριστω:
Στους χορηγους μας :ΟRMOS TRAVEL,camping LACARA,Ναυπηγειο ΤΣΟΥΜΑΡΙΔΗ,ταβερνα ΑΡΙΣΤΟΣ,Sailhalkidiki,SurfVourvourou,GIANNELIS fish tavern...αλλα κ σ αυτους που προσφερθηκαν την τελευταια στιγμη: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ναυτιλιακα & Luxury Sport Cruisse.
Στον Γιαννη Λαμπριανιδη που μας προσφερε την πολυτιμη εμπειρια του σαν Εφορος Διαδρομων και τον Χρηστο Γιαπαντζη για τις καταμερτησεις και την ταχυτατη εκδοση των αποτελεσματων..
Και τελος στην ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,που ήρθε σαν σκάφος Επιτροπής και μας γύρισε πίσω ,σε εποχες ομορφες....
Θα ήμαστε και του χρόνου εδώ,όπως και σεις,αλλά και άλλοι, με κέφι ....και κάποιες φρεσκιες ιδέες...



 Αποτελέσματα




Manolis Tifoxilos













Kottikos Anastasios