2.9.18

Δήμος Κασσάνδρας -Σύλλογος Π.Ε.Τ.Α.Σ- marathonswim.gr :«7α Σιβήρεια 2018» 2 Σεπτεμβρίου (φωτο)


Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με τον σύλλογο Π.Ε.Τ.Α.Σ και με την ιστοσελίδα της Μαραθώνιας Κολύμβησης www.marathonswim.grδιοργανώσε σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30 πμ, κολυμβητικούς αγώνες στον κόλπο της Σίβηρης.

Ευχαριστούμε θερμά του κολυμβητές και τους εθελοντές που χωρίς αυτούς η διεξαγωγή των αγώνων δε θα ήταν εφικτή.


 fb Δήμος Κασσάνδρας
Σχετικό και  έδώ https://halkidikigr.blogspot.com

Τα 7α ΣΙΒΗΡΕΙΑ 2018 .  02 Σεπτεμβρίου 2018 'εγιναν με μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή 120 και πλέον  Κολυμβητών και πλήθος κόσμου .

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές - κολυμβητές  και όλους τους παρευρισκόμενους
και καθ οιονδήποτε τρόπο παρείχαν βοήθεια στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των κολυμβητικών Αγώνων στην πανέμορφη μας Σίβηρη . Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Κασσάνδρας , τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κυρίτση , Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΑΟΔΚ κ. Σπύρο Πούλιο , τον υπεύθυνο υπάλληλο του ΑΟΔΚ κ . Νταλιάρη Δημήτρη , για την υποστήριξη των Αγώνων και την παρουσία τους , τον Όμιλο Μασούτης για την χορηγία , τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας που ακούραστα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους , τον Ευτύχιο Γιαννακόπουλο με την σύζυγό του , το προσωπικό του ΑΤ Κασσανδρείας της ΕΛΑΣ , τους κ.κ. Οδυσσέα Καλόγηρο , Κώστα Κατάκη , Χρήστο Σιλελόγλου , Ελίνα Γκουτζέλη , Γεώργιο Καιντάρη , Θεόδωρο Σταμπουλή και όλους τους λοιπούς που βοήθησαν το έργο μας .
Ο Σύλλογος ΠΕΤΑΣ προσπαθεί να προβάλλει την Σίβηρη με κάθε τρόπο , αλλά χρειάζεται και την βοήθεια συμπαράσταση όλων των διαβιούντων σε αυτό το υπέροχο θέρετρο .
Σας ευχαριστούμε πολύ .
Ραντεβού του χρόνου για τα 8α ΣΙΒΗΡΕΙΑ 2019 .
Εκ μέρους του ΔΣ ΠΕΤΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Αντώνιος Κ. Καραγιώργος .