2.1.19

Στο χορό της Νίκης Πολυγύρου 5-1-19 στις "Έξι Βρύσες" Θα τιμηθεί ο Θεόδωρος Ζαγοράκης για την προσφορά του στον αθλητισμό (φωτο).

Στις 5 Ιανουαρίου, το Σάββατο, ο Θ.Ζαγοράκης θα τιμηθεί από την Νίκη Πολυγύρου  στον Μεγάλο Ετήσιο Χορό που διοργανώνει , στις Έξι Βρύσες, για την προσφορά του στον αθλητισμό της χώρας!
Αντιπροσωπία του Συλλόγου, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του Ευρωβουλευτή και πρώην Αρχηγού της Εθνικής,  αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ.Ιωάννη Τζηρίτη, τον Γενικό Γραμματέα κ.Παντελή Κεχαγιόγλου και τον Τεχνικό Διευθυντή κ.Αναστάσιο Καραφουλίδη .

Στην όμορφη και φιλική συνάντηση συζητήθηκε πλήθος ζητημάτων, που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, τον αθλητισμό και φυσικά το ιστορικό σωματείο της Χαλκιδικής.
Ο πάντα χαμογελαστός κ.Ζαγοράκης έδειξε να κατανοεί απόλυτα και να συμμερίζεται τα ζητήματα αυτά και απέδειξε, για ακόμα μια φορά, την ενσυναίσθησή του για τις μικρές τοπικές μας κοινωνίες και τη θέλησή του να βοηθήσει, με όποιον τρόπο είναι εφικτό, στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των αθλητών, των παιδιών μας και γενικότερα όλων των πολιτών.
Η Νίκη Πολυγύρου Ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση και την συνάντησή μας τον ίδιο τον κ.Ζαγοράκη και προσωπικά τον γραμματέα του, κ.Ηλία Ιορδανίδη που κατέστησε εφικτή αυτή την όμορφη συζήτηση.
Νίκη Πολυγύρου

Ζαγοράκης  &Πρόεδρος Νίκης  Ιωάννης Τζηρίτης