8.3.19

Νικήτη Χαλκιδικής βρέφος 40 ημερών έπεσε από χέρια του Παππά Θ... 80 ετών Μάρτιος 2019 (video).


Το αναμενόμενο για την κοινωνία της Νικήτης έγινε παρά τις συνεχείς  παραστάσεις κατοίκων και φορέων  στον Μητροπολίτη.  Βρέφος 40 ημερών έπεσε πριν λίγες μέρες (Tριτη  6-3-19) από χέρια του 80 χρονου Ιερέα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου .

Η οικογένεια κατοίκων  Νικήτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ 3 πήγε το βρέφος 40 ημερών να σαραντίσει στην νέα εκκλησία της Νικήτης, και δυστυχώς έτυχε στα χέρια του 80 χρονου παππά Θ.. που δεν λέει να τα παρατήσει. Ο 80 χρονος Παππάς σύμφωνα με το ρεπορτάζ σκόνταψε με το βρέφος στην αγκαλιά, του έφυγε από τα χέρια και πέσαν και οι δύο .
Το βρέφος νοσηλεύεται στον Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με κακώσεις στο κεφάλι και κάταγμα στο πόδι, ευτυχώς είναι καλά.
Θα μπορούσε να συμβεί και το μοιραίο
 Ο γνωστός Παππάς της ενορίας 80 ετών συνεχίζει να λειτουργεί παρά το προχωρημένο της ηλικίας και τα πολλά προβλήματα υγείας .
Οι κάτοικοι είναι έντονα αγανακτισμένοι με τον 80χρονο Παππά, επειδή δημιουργεί και πολλά προβλήματα στον νέο Ιερέα της Νικήτης.
Ενήμερος και ο Δεσπότης ο οποίος όμως δεν μπορεί να τον παύσει, επειδή δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο ...αν και γνωρίζει τα προβλήματα υγείας του Παππά και τα ...άλλα της ενορίας.
Ευτυχώς για το παιδί και την οικογένεια  που δεν συνέβηκε  το μοιραίο.
Μετά και αυτό το πραγματικό συμβάν, ας αποφασίσει ο Δεσπότης .