8.4.19

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΓΙΩΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ένα ακόμη ψηφοδέλτιο θα "διανθίσει" το σκηνικό των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ν. Προποντίδας, προερχόμενο αυτή τη φορά από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο, ο οποίος από τις προηγούμενες ήδη εκλογές πριν πέντε χρόνια δεν διέθετε δημοτική παράταξη που θα μπορούσε να τον εκφράσει πολιτικά.


Μιλάμε για την "Κίνηση Δημοκρατών Πολιτών" που αν και σχετικά αργά, ανέλαβε την πρωτοβουλία του εγχειρήματος προσφέροντας στον λαό της Ν. Προποντίδας την "άλλη λύση" που απουσίαζε από τον δημοτικό παραταξιακό χάρτη.

Την εξαγγελία της συμμετοχής της παράταξης στις δημοτικές εκλογές πραγματοποίησε την  Κυριακή 7 Απριλίου από το Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας του Δήμου η δικηγόρος Θεοδώρα Μαυρομιχάλη-Κουγιώνη, που ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, η οποία θα είναι και η επικεφαλής της "άλλης λύσης".
Την όλη διαδικασία προλόγισε και συντόνισε ο παλιός Δήμαρχος Μουδανιών κ. Παναγιώτης Στογιώργης, ενώ η κ. Μαυρομιχάλη αναφερόμενη στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου της, μίλησε για "συμπληρώματα" που απομένουν και το κύριο βάρος της παράταξης στο διάστημα μέχρι την κατάθεση του ψηφοδελτίου, "θα δοθεί πλέον στον εμπλουτισμό των τοπικών ψηφοδελτίων", όπως είπε χαρακτηριστικά.
 "Η "άλλη λύση" εκφράζει το άφθαρτο και διαφορετικό, αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο τόπος" τόνισε η κ. Μαυρομιχάλη, ενώ υπογράμμισε ότι ο ευρύτερος δημοκρατικός χώρος ενωμένος αποτελεί την πλειοψηφία στον Δήμο "κι αυτόν τον χώρο είμαστε αποφασισμένοι να μην τον χαρίσουμε στα άλλα ψηφοδέλτια".

Ρεπορταζ  video στο  https://halkidikivoice.gr