3.6.19

ΣΙΘΩΝΙΑ:Ακτή Σαλονικιού και όχι μόνο . Βουνό σκουπιδιών παντού στον Δήμο Σιθωνίας

ΑΚΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥ
Ξεκίνησε η τουριστική περίοδος με  σκουπίδια δίπλα σε γαλάζιες  σημαίες , σε δρόμους δίπλα  σε ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και  κεντρικούς δρόμους της  Σιθωνίας .Διαβάστε τις αναρτήσεις καταγγελίες από υποψηφιους Δημοτικούς  συμβούλους (μέχρι την επικύρωση των αποτελεσμάτων)
Φίλες και φίλοι,
αν και ακόμη εκρεμεί η ανακοίνωση των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων σταυροδοσίας του δήμου μας (-1 τμήμα Σάρτης), θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και υπόσχομαι ως Δημοτική Σύμβουλος να σας ανταμείψω για την εμπιστοσύνη σας. Βέβαια τεθήκαμε εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης οπότε δυσχεραίνει η υλοποίηση του οράματός μας, αλλά από την πλευρά μου και με τη δική σας στήριξη, θα προσπαθήσω με κάθε μέσο πίεσης να κερδίσουμε το δυνατόν περισσότερα.

Σήμερα 2 Ιουνίου, μία μόλις εβδομάδα μετά την επανεκλογή της σημερινής Δημοτικής Αρχής, μας υπενθυμίζουν με το έργο τους ότι η ευκαιρία που είχαμε στις εκλογές να τους αντικαταστήσουμε χάθηκε. 
Δεν είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τον τόπο και σε 4 χρόνια κάποιο τρόπο θα βρουν και πάλι να διαπραγματευθούν τη ψήφο μας. 
Η φωτογραφία απεικονίζει την κεντρική είσοδο της ακτής Σαλονικιού και την τράβηξα σήμερα, αν και την άθλια αυτή εικόνα αντικρύζουμε εδώ και μέρες. 
Μας ξεφτιλίζουν τη Γαλάζια Σημαία της παραλίας Σαλονικιού που μας διαφημίζει σε όλο το κόσμο, καταστρέφοντας τη φυσική ομορφιά του τόπου και δυσφημίζοντας τη χερσόνησο Σιθωνία. 
Να σημειώσω ότι αυτό που με έκανε να φωτογραφίσω το σημείο είναι ότι δευτερόλεπτα πριν έκαναν το ίδιο περαστικοί τουρίστες. 
Ζητώ τη συμπαράστασή σας ώστε να τους αναγκάσουμε να λειτουργήσουν ως οφείλουν.
Δηλώνω παρούσα και πολέμια, ενάντια σε κάθε πρόβλημα που δημιουργεί η ολιγωρία της διοίκησης του Δήμου μας.
Σας ευχαριστώ
Καρρά Θωμαή
Ακτή Σαλονικιού 2 Ιουνίου 2019

ΝΙΚΗΤΗ

Οι δύο εικόνες είναι 2/6/19. Παρατηρώ μια σχετική βελτίωση από την περασμένη Κυριακή !!!!
Αυτή η εικόνα δεν τιμάει κανέναν μας. Πρέπει κάτι να κάνουμε.