12.12.19

ΣΥΡΙΖΑ Μπαλάφας: «Τα…τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Μία απίστευτη  βλακώδη  ατάκα για την Χαλκιδικιώτισσα Τραγουδίστρια Πάολα ξεστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεφτιλίζει  τα οράματα της Νεολαιας  Λαμπράκη και της Οργάνωσης Ρηγα Φεραίου, ο Γιάννης Μπαλάφας (ίσως έχει το ελαφρυντικό της μ@λ@κ εγκεφάλου) ως σχόλιο για την ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη  όπου αναπαράγεται το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

«Τα… τέτοια της  Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.
Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάφας είπε ότι προσωπικά το σύνθημα αυτό δεν τον εκφράζει.
Πρόσθεσε ότι: «Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».
 

Στη συνέχεια, χωρίς να πάρει θέση για το αν η Νίνα Κασιμάτη πρέπει να ανακαλέσει, ο Γιάννης Μπαλάφας γνωστοποίησε ότι υπάρχει ένα άλλο σύνθημα…
«Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.
Ανέφερε μάλιστα ότι μιλάει λαϊκά, απαντώντας στις ενστάσεις των δημοσιογράφων ότι το σύνθημα που εκστόμισε δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.