10.3.20

ΕΠΣΧ-ΕΚΑΣΧ «Κεκλεισμένων των θυρών» όλοι οι αγώνες έως 22 Μαρ. 2020

ΕΠΣΧ
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής σε εφαρμογή της απόφασης του Υπουργείου Υγείας και στο πλαίσιο λήψης μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του νέου κορωνοϊού Sars-Cov-2, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 9 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, ΟΛΟΙ οι αγώνες των πρωταθλημάτων της θα διεξάγονται «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ».
Για την εφαρμογή και τήρηση της απόφασης του υπουργείου, υπεύθυνα καθίστανται τα γηπεδούχα σωματεία.

Επίσης, τα σωματεία και τα μέλη αυτών ( ποδοσφαιριστές, αξιωματούχοι αγωνιστικού χώρου, προπονητές κ.λπ ) καλούνται να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ατομικής υγιεινής, όπως αυτοί ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
ΕΚΑΣΧ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. υλοποιώντας τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης λόγω του κοροναϊού, αποφάσισε από την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων της να πραγματοποιούνται αυστηρά χωρίς την παρουσία φιλάθλων (κεκλεισμένων των θυρών).

Καλεί τα Σωματεία της να βοηθήσουν στην τήρηση της παραπάνω απόφασης και επισημαίνει ότι κάθε διαγωνιζόμενο σωματείο θα μπορεί να έχει μόνο μέχρι 20 άτομα στον πάγκο της ομάδας του. Αυστηρά κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες των γηπέδων.