7.6.21

Δήμος Σιθωνίας : Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής σήμερα 7 Ιουνίου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα.

 


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Δευτέρα 7 Ιουνίου  2021 και ώρα 13:00μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

 Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως είναι τα κάτωθι:
    1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών κα

ι καθορισμό όρων δημοπράτησης του διαγωνισμού «Αποκατάσταση χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων, Νικήτης Δήμου Σιθωνίας»
    2. Επικύρωση του πρακτικού ΙΙ /4-6-2021 «Έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού  μειοδότης στο πλαίσιο διενέργειας συνοπτικού  διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο ‘’ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021’’  και κατακύρωση στον ανάδοχο.
    3. Ανάκληση των υπ’αριθ.109/2021, 110/2021,111/2021 αποφάσεων Ο.Ε. που αφορούν τον καθορισμό όρων διαγωνισμού, λόγω αλλαγής της Νομοθεσίας
    4.   Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών-μελέτης και καθορισμός όρων δημοπράτησης  παροχής υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Σιθωνίας
    5.   Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών-μελέτης και καθορισμός όρων δημοπράτησης  «Προμήθεια & Εγκατάστασης εξοπλισμού για την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου ΣΙΘΩΝΙΑΣ Νομού Χαλκιδικής»
    6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών -μελέτης και καθορισμός όρων δημοπράτησης «ΠΑΡΟΧΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2021& 2022»»
    7. Παράταση συμβάσεων εκτάκτου Προσωπικού Ορισμένου χρόνου
    8. Σύσταση παγίας προκαταβολής
    9. Ορισμός υπολόγου
    10. Απαλλαγή υπολόγου (Πολυγυρνός Καρράς Νικόλαος)



                                                    

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

                                 Ντέμπλας Κυπαρίσσης