5.6.21

Δήμος Πολυγύρου Ημέρα Περιβάλλοντος :Εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου (φωτο)

 


Ημέρα περιβάλλοντος σήμερα και ο Δήμος Πολυγύρου και οι Κοινωνικές δράσεις Δήμου Πολυγύρου οργάνωσαν εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Στην Κοινότητα Πολυγύρου μέλη σχεδόν όλων των συλλόγων, φορείς και πολίτες συμμετείχαν  στην καθαριότητα και περιποίηση πολλών περιοχών. 

Στο μονοπάτι που οδηγεί στο εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Πολύγυρου, του ΧΟΠ,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος  και η ομάδα saveyourhood Polygyros συγκέντρωσε μεγάλο όγκο απορριμμάτων και επανέφερε τμήμα του δάσους στην αρχική του κατάσταση. 

Αστέριος Ζωγράφος

"Περιβάλλον, ευθύνη όλων".
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη μέρα των δράσεών μας για το Περιβάλλον. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Προστατεύοντας το Περιβάλλον, προστατεύουμε τις ζωές μας.
Συνεχίζουμε....και αύριο...!!
 

 

Το ραντεβού ανανεώνεται για αύριο 09:30 στις Καλύβες στην παλιά Σκάλα. Γιατί το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας!


Ημέρα περιβάλλοντος στο Δήμο μας και ειδικότερα στη Γαλάτιστα ξεκίνησε από χθες και συγκεκριμένα από το Σύλλογο Τεχνών τον οποίο ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τις εικαστικές παρεμβάσεις του. Σειρά έχει το Νηπιαγωγείο μας όπου έχουμε ζωγραφιές στο τοιχίο της περίφραξης, αλλά και στον προαύλιο χώρο του.

 

 

 Νικήτας Κατσιακιώρης

 









 

Δημοτική Ενότητα Ανθεμούντα