9.8.21

Μείζων μειοψηφία του Δήμου Σιθωνίας :Ναι στο να διερευνηθούν οι ευθύνες αποφάσεων των προηγούμενων διοικήσεων που έχουν σχέση επί των απαιτήσεων του συγκροτήματος Πόρτο-Καρράς


 ΘΕΜΑ:ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 124 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4555/2018.

 Στην τακτική δια τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση υπ΄αριθμόν 11/2021 του Δ.Σ του Δήμου Σιθωνίας που πραγματοποιήθηκε στις 25/06/2021 συζητήθηκε το θέμα “Ενημέρωση επί των απαιτήσεων του συγκροτήματος Πόρτο-Καρράς σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις-Λήψη απόφασης”.

Στην απόφαση που πάρθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας συμφώνησε στο να διερευνηθούν οι ευθύνες αποφάσεων των προηγούμενων διοικήσεων που έχουν σχέση με το προαναφερόμενο θέμα.

 Η παράταξη μας σεβόμενη τη βούληση του Δ.Σ. για τη διερεύνηση των ευθυνών απέστειλε επιστολή συνοδευόμενη με τ'ανάλογα στοιχεία στην επιτροπή αστικής ευθύνης του άρθρου 124 του νόμου 4555/2018,για να προχωρήσει η διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία(η επιτροπή καταλογίζει την οικονομική ζημιά, εάν έχουν ευθύνη σε αιρετούς των Ο.Τ.Α.).

Μείζων Μειοψηφία Δ.Σιθωνίας