1.11.21

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ν.Μαρμαρά « Προικόννησος» - Έναρξη χορευτικών τμημάτων

 


Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, και την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, σας ενημερώνουμε ότι η νέα σύνθεσή του είναι:

Πρόεδρος: Σαλπικτίδης Αβραάμ
Αντιπρόεδρος: Παράβαλου Μενεξούλα
Γεν. Γραμματέας: Κοτρώνη Μάλαμα
Ειδ. Γραμματέας: Λαμπρινού Ευφροσύνη Μαρία
Ταμίας: Γκιζγκή Αικατερίνη
Μέλη:
Ιλαρίου Άννα
Δαλδογιάννης Κωνσταντίνος
Χατζηγεωργίου Ταρσή
Γκιζγκή Μαγδαληνή
Ως νέο διοικητικό συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο των διοικητικών συμβουλίων του παρελθόντος, για τη διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ενθουσιασμό. Στην προσπάθειά μας αυτή θα θέλαμε την στήριξη και την συμμετοχή όλων σας. Θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.




ΕΝΑΡΞΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2021-2022
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των χορευτικών τμημάτων και των τμημάτων χορωδίας του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου « Προικόννησος».
Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού covid-19, η παρουσία στους χώρους του Συλλόγου θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test 48 ωρών για τους ενήλικες ενώ για τα παιδία με την επίδειξη του self test σύμφωνα με το σχολικό πρόγραμμα.
• ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Παρασκευή 05/11/2021 ώρα 19:00
• ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΗΠΙΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ Παρασκευή 05/11/2021 ώρα 18:00
• ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Πέμπτη 04/11/21 ώρα 17:00
• ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Τρίτη 09/11/21 ώρα 19:00