7.9.22

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΙ την χθεσινή επίθεση που δέχθηκε γυναίκα υπάλληλος για ακόμη μια φορά από τον ίδιο Δημοτικό Σύμβουλο.

 


Διαρκώς επιδεινούμενη βαίνει η συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας ο οποίος επιτέθηκε απρόκλητα εκ νέου και εξύβρισε δημοτική υπάλληλο εντός του δημαρχείου, παραβιάζοντας δικαστική απόφαση περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν για τις προηγούμενες επιθέσεις.

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου συνεχίστηκε και εντός του ΑΤ Σιθωνίας κατά των γυναικών και με την παρουσία των αστυνομικών, στο οποίο κατέφυγε η υπάλληλος προκειμένου να προστατευθεί.
Η υπάλληλος υπέστη ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Αναρωτιόμαστε..
Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε;
Ποιος θα προστατέψει τελικά τις γυναίκες του Δήμου Σιθωνίας;
Καλούμε τον Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ντέμπλα Κυπαρίσση και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να προβούν στην εφαρμογή της δικαστικής απόφασης λαμβάνοντας όσα μέτρα απαιτούνται για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και οι γυναίκες του Δήμου!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας δεν πρόκειται να δείξει την ΚΑΜΊΑ ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές και καλεί όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε ετοιμότητα!
Για το Δ.Σ.