2.4.23

Γυμνάσιο Ν.Μαρμαρά τρίτη θέση στον 2ο μαθητικό διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ στο ΝΟΗΣΙΣ.


 Τα κορίτσια μας κατάφεραν να κερδίσουν την τρίτη θέση στον 2ο . μαθητικό διαγωνισμό καρπα που πραγματοποιήθηκε στο ΝΟΗΣΙΣ.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εκπληκτική προσπάθειά τους, τη τολμη και τη νίκη τους, πολλά συγχαρητήρια

και πολλά ευχαριστώ στην μέντορά τους Όλγα Πατσουράκου .

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Νέου Μαρμαρά


Τα παιδιά σώζουν ζωές! 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός (ΚΑΡΠΑ) στο ΝΟΗΣΙΣ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (την 7η Απριλίου) και ημέρα ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, από διάφορες πόλεις και σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο, το  Σαββατοκύριακο 01-02 Απριλίου 2023, έχουν  κατακλύσει  το ΝΟΗΣΙΣ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη «ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΗΣ», στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό «KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2023», σε δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ο οποίος αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το «KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2023» είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εκπαίδευσης μαθητών/μαθητριών – όλων των βαθμίδων – στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση θυμάτων από καρδιακή ανακοπή, τον οποίο οργανώνει και υλοποιεί η Ανθρωπιστική Οργάνωση Κοινωνίας Πολιτών «KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ», με έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και με την εθελοντική συμμετοχή περισσότερων από 100 πιστοποιημένων εκπαιδευτών!



https://www.noesis.edu.gr/kids-save-lives-2023/