1.4.23

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ανακαίνισης του δημοτικού τουριστικού καταστήματος στο Άλσος του Αριστοτέλη στα Στάγειρα

 


Ξεκίνησαν (έστω και με κάποια καθυστέρηση, αλλά) με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ανακαίνισης  του δημοτικού τουριστικού καταστήματος στο Άλσος τουΑριστοτέλη στα Στάγειρα. 


Σε λίγους μήνες μια σημαντική τουριστική υποδομή (και με νέες θέσεις εργασίας)θα είναι στη διάθεση των πολυάριθμων επισκεπτών του Άλσους,  των Σιδηροκαυσίων και των Οθωμανικών Λουτρών, αλλά και των δημοτών μας, μιας και η ανάδοχος εταιρία (Αγιορείτικες Γραμμές)έχει δεσμευτεί για πλήρη εκσυγχρονισμό  των εγκαταστάσεων του γνωστού μας μέχρι πρότινος "Ξενία"!


Η επιλογή μας να τοποθετήσουμε το θεματικό πάρκο του Αριστοτέλη στο επίκεντρο της τουριστικής προβολής του Δήμου μας ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. 

Στέλιος Βαλιάνος Δήμαρχος.Εξάλλου ας μην ξεχναμε οτι εξασφαλίσαμε το ποσό των 90.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των μελετών , που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τη κατασκευή πεζογέφυρας που θα ενώσει το Άλσος με τον αρχαιολογικό χώρο των Λουτρών, και τη συνολική ανάπλαση  του περιβάλλοντος χώρου του Άλσους και των Σιδηροκαυσίων.

 Axtada Dimos Aristoteli