8.8.23

Ο Ευθύμιος Καρανάσιος Υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου του συνδυασμού «Καρανάσιος …Ξεκινάμε»

 


Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης διαχρονικά αποτελεί την κοιτίδα δημιουργικότητας και προσφοράς στις κοινωνίες, το όραμα και το μεράκι κάθε ενεργού πολίτη που αγαπά τον τόπο του.
Η διαμόρφωση μιας ποιοτικής πολιτείας με γνώμονα την ανάπτυξη, μιας κοινωνίας φιλικής για τον πολίτη και για το μέλλον των παιδιών μας θεωρείται το ζητούμενο κάθε ευαισθητοποιημένου ατόμου.
Με γνώμονα αυτή ακριβώς την ανάγκη αλλά και με απόλυτο σεβασμό στην κοινωνία που γεννήθηκα και γαλουχήθηκα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του αγαπημένου μου τόπου και των συμπολιτών μου και καταθέτω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του δημάρχου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Καρανάσιος …Ξεκινάμε».
Πρόκειται για μια συντονισμένη κίνηση με ιδέες, στόχους και προοπτική που συγκροτείται σε ομάδα από άξιους και ικανούς ανθρώπους, με διάθεση προσφοράς, χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας.
Για τους λόγους αυτούς και για το καλό του τόπου μας, καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου μας, στη βάση μιας ισότιμης συνεργασίας και ανοιχτής συζήτησης, να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια χωρίς αποκλεισμούς και μικροπολιτικές λογικές.
Ο δήμος μας έχει ανάγκη τον κάθε πολίτη, την κάθε ιδέα, την κάθε παραγωγική και συλλογική οπτική. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε αυτό που του αρμόζει.
Τα καλύτερα είναι μπροστά για να κάνουμε τη διαφορά στο Δήμο Πολύγυρου!
Ξεκινάμε…