3.8.23

Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 


Γενιές θαυμαστών ενώθηκαν στο κοινό κι εκείνος ερμήνευσε αγαπημένα τους τραγούδια, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια, και τα αφιέρωσε στο εξαιρετικά μοναδικό κοινό που παρευρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Νικολάου την περασμένη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την μαγική βραδιά με τον τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου και αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Ο Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου ΑΣΤΗΡ, μια μικρή ομάδα ανθρώπων στο γραφικό χωριό της Σιθωνίας είχε τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει για το φετινό καλοκαίρι μια μοναδική συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Μια εκδήλωση πολύ απαιτητική, με ρίσκο και πολλά εμπόδια. Όλα όμως κύλησαν ομαλά και η διεξαγωγή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Νιώθουμε την ανάγκη λοιπόν να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς που μας βοήθησαν ώστε να διοργανώσουμε σε χρόνο ρεκόρ (λιγότερο από μήνα) μία μεγάλη συναυλία και να μοιραστούμε μαζί σας συγκινητικές στιγμές μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής.
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε με αυτό μας το Δελτίο Τύπου να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε δυο καταπληκτικές γυναίκες την Μύρο Παπαδοπούλου και την ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ που ήταν για εμάς ο συνδετικός κρίκος ώστε να κλείσουμε την συναυλία. Φυσικά ευχαριστούμε τον ένα και μοναδικό Thanasis Papakonstantinou που μας τίμησε με την παρουσία του και μας εμπιστεύθηκε την διοργάνωση συναυλίας του.
Το επόμενο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους χορηγούς της εκδήλωσης. Όλους αυτούς που με την στήριξη τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία την μεγάλη αυτή διοργάνωση,την εταιρία ΕΖΑ την κάβα ποτών Αφοί Χαβαδέλου,την BAYLINE SERVICES Ναυαγοσωστική Ακαδημία Ελλάδος Condito ΑΕΒΕ το La Luna Lounge Beach Bar Tapas Kostas Pizzaria PIZZA RIO ORMOS Panagias Wolf Fox Woody Καντίνα Orka Grill Nikos Kabanis Ταβέρνα Αγγελος Αφοί Κασάπη Ο.Ε. Valantis Agge Κωστας Σαριγγελος ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΑΓΙΩΝΑΣ τον Ηλεκτρολόγο Nikolaos Kyrkos Olympus Grill Paulos Pardalis Paparouna Bar Restaurant George Vip για την μεγάλη τους βοήθεια στην πραγματοποίηση της συναυλίας.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας και προώθησης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 90.8 Σάρωθρον Cafe Bar Akis Sakisloglou EROTIKOS FM 9.48 Sohos FM 88.7 καθώς και τους πολιτιστικούς Συλλόγους Politistikos Sillogos Nea Assa Π.Λ.Σ Προικοννησος για τη παραχώρηση υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην συναυλία. Ένα ευχαριστώ ακόμα θα θέλαμε να εκφράσουμε στον Αντιδήμαρχο Σιθωνίας Georgios Daldogiannis και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Αγαπητό Παρδάλη , την Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής Οπεαν "Ιταμος" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ν.Μαρμαρά και τον προϊστάμενο Μανώλη Σίσκο το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και τον Υποδιοικητή Χατζηγεωργίου Στέλιο για την άψογη συνεργασία .
Δεν θα μπορούσαμε Φυσικά να ξεχάσουμε τους παίκτες της ομάδας μας που βοήθησαν το βράδυ της συναυλίας.
Αυτού του είδους οι προσφορές είναι πολύ σημαντικές καθώς αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της δωρεάς και υποστήριξης απέναντι σε γεγονότα που προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.
Τέλος θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η συναυλία διοργανώθηκε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τον Α.Σ ΑΣΤΗΡ .
Ευχαριστήσουμε λοιπόν όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσίας σας φέτος και επιφυλασσόμαστε για το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι υπέροχο μόλις γεννήθηκε !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. Α.Σ. ΑΣΤΗΡ