5.2.24

Ανακοίνωση της Δημοτικής ΑΕ , Τουριστικής Επιχείρησης Τορώνης. για το Camping Platanitsi

 


Αγαπητοί πελάτες του Platanitsi Camping και Δημότες Σιθωνίας σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση του camping platanitsi ,

Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι φετος το camping platanitsi στις 01/05/2024 θα ανοίξει τις πύλες του να υποδεχτεί τους επισκέπτες μας και να προσφέρουμε αναβαθμισμένες παροχές.
Η Δημοτική ΑΕ , Τουριστική Επιχείρηση Τορώνης Δήμος Σιθωνίας , έπειτα από σκληρή δουλειά , υπομονή και επιμονή τους τελευταίους μήνες και τηρώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες , αφήνει πίσω τα προβλήματα και βλέπει πλέον με ελπίδα και αισιοδοξία την επόμενη μέρα.
Μετα και τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε το Camping Platanitsi , ιδιαίτερα την περσινή χρονιά , ήρθε η ώρα να βάλουμε τις βάσεις ώστε το Πλατανιτσι να είναι ο πρώτος προορισμός οργανωμένου camping και να εξασφαλίσει άριστες συνθήκες ώστε να φιλοξενεί με ασφάλεια τους επισκέπτες της.
Ο Δήμαρχος , η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνης Δημοτική ΑΕ , κινούνται σε πλάνο πενταετίας ώστε να δημιουργηθεί ένα κάμπινγκ το οποίο θα είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα , βιώσιμο με νόμιμες προϋποθέσεις και αναβαθμισμένες παροχές.
Το ενδιαφέρον που δείχνετε αλλά και η αγωνία σας για το Opening , με γεμίζει ευθύνη και σας δηλώνω ότι δεσμεύομαι για τα επόμενα χρόνια την ομαλή λειτουργία του camping platanitsi , αύξηση χωρητικότητας των θέσεων και πρωτοποριακές παροχές για όλους.
Υ.Γ Με απόλυτο σεβασμό λοιπόν και κατανοώντας τις ανησυχίες σας 100% , ζητούμε την κατανόησή σας και να είστε σίγουροι ότι το camping platanitsi θα πρωτοπορήσει τα επόμενα χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Ioannis Mallinis για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και δεσμεύομαι να συνεχίσω τον δρόμο που είχε χαράξει ο ίδιος και που με τόση αγάπη εργάσθηκε για το ευλογημένο αυτό μέρος.
Δεν θα μπορούσα φυσικά να παραλείψω τους συνεργάτες μου , για την αφοσίωση τους , την υπευθυνότητα και την συνέπεια που τους διακατέχει :
Σας Ευχαριστώ από καρδιάς ,
Ευχόμαστε Υγεία και Αγάπη σε όλους.
★Σύντομα θα υπάρχουν σχετικές πληροφορίες στην αναβαθμισμένη σελίδα της Δημοτικής ΑΕ , Τουριστικη Επιχείρηση Τορωνης.
Με τιμή
Θεοχάρης Σαρτιος
Πρόεδρος Τουριστική Επιχείρηση Τορώνης , Δημοτικής ΑΕ
Δημοτικός Σύμβουλος Σιθωνίας