17.6.24

Επιμελητήριο Χαλκιδικής :Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Οίνου, Μπίρας και Αποσταγμάτων στην Ν.Καλλικράτεια .

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Οίνου, Μπίρας και Αποσταγμάτων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του TASTEHALKIDIKI σε συνεργασία με το Kallikrateia Guide, το Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Νέας Καλλικράτειας. 

Ανάμεσα στους επισκέπτες, οι βουλευτές Χαλκιδικής  Ιωάννης Γιώργος και Κυριακή Μάλαμα - Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Ελίνα Τζένγκο, αλλά και η Πρόεδρος του Σωματειο Επαγγελματιων Ιερισσου Κλεοπάτρα Αιβαζιδου, που σταθερά τιμά με την παρουσία της τη δράση.  Παρούσα και το μέλος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Korina Zolla. 



Επόμενα ραντεβού στο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Αθωνικών Γεύσεων στην Ιερισσό στις 11-15/7 και στις 31/7 στο Taste Halkidiki Festival στην Προβλήτα των Νέων Μουδανιών.

Ευχαριστούμε τους οινοποιούς, ζυθοποιούς και αποσταγματοποιούς που συμμετείχαν:

Domaine Agrovision

Αφυταίων Γαία

Holy Great Monastery Vatopedi - Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Oinos Grigoriadi

@KtimaKoutsoumpaki

Abelon Organic

Κτήμα Λειβαδιώτη

Κτήμα Παπαθανασίου

Κτήμα Ταραζάς

Valtinger - fresh handcrafted beer

Eυχαριστίες τον Νικόλαο Αγοραστό Oinologos.com για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας της δράσης Radio Thessaloniki 94,5 FM thessnews.gr και Halkidikifocus.  Την εκδήλωση στήριξε ακόμη και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.