26.8.24

Πολύγυρος :1η έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων 23-25 Αυγούστου - Μια ακόμη πετυχημένη καλοκαιρινή διοργάνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου

 


Μια ακόμη πετυχημένη καλοκαιρινή διοργάνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο πάρκινγκ της Περιφερειακής Ενότητας, στον Πολύγυρο, με τη συμμετοχή πλήθους επαγγελματιών, αλλά και επισκεπτών.

1η έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων 23-25 Αυγούστου και όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης,στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, οι συνεργασίες και οι συνέργειες αποδίδουν, στηρίζοντας και τονώνοντας την τοπική οικονομία και προωθώντας τα εκλεκτά προϊόντα του τόπου στους πολυάριθμους επισκέπτες.
Το τριήμερο εκδηλώσεων πλαισιώθηκε από μουσικά σχήματα, που ανέβασαν το κέφι των παρευρισκόμενων. Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχαν ο Α' Αντιπρόεδρος Στέλιος Χούτας και τα μέλη Korina Zolla και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΛΙΑΠΑΣ.


Τα εγκαίνια με την παρουσία τους τίμησαν ο βουλευτής Χαλκιδικής Ioannis Giorgos - Ιωάννης Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Δήμαρχος Πολυγύρου @GeorgeEmmanouil o Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Grigoris Tasios καθώς και η @FaniBlioumi του ΕΕΘ.