24.9.24

Πολιτιστικός Σύλλογος Νικήτης Χαλκιδικής "Μέθεξις" Έναρξη Δραστηριοτήτων για το Έτος 2024-2025


 Πολιτιστικός Σύλλογος Νικήτης "Μέθεξις"

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις δραστηριότητες του συλλόγου μας για το έτος 2024-2025. Με γνώμονα τη δημιουργικότητα, τη μάθηση και τη συνεργασία, ο ΠΣΝ Μεθεξις προσφέρει μια ποικιλία από δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν τα εξής προγράμματα:

Ρομποτική

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της ρομποτικής και των τεχνολογιών του μέλλοντος. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη δημιουργική σκέψη και την τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων.

Ζωγραφική για ενήλικες και παιδιά

Μαθήματα ζωγραφικής για όλες τις ηλικίες, τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους, που επιθυμούν να ανακαλύψουν ή να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.

Θεατρική Ομάδα

Για όσους αγαπούν το θέατρο, σας περιμένουμε στην θεατρική ομάδα του συλλόγου μας, όπου θα εξερευνήσουμε την τέχνη της υποκριτικής, της σκηνικής παρουσίας και της ομαδικότητας.

Ομάδα Σκακιού

Για όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι θα δημιουργηθούν ομάδες σκακιού  όπου θα βοηθήσουν  τους μικρούς μας φίλους  να ακονίσουν το μυαλό τους μέσα από το πνευματικό παιχνίδι του σκακιού.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στις δραστηριότητες του συλλόγου μας και να γίνετε μέρος μιας δημιουργικής και δυναμικής κοινότητας. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΝ Μεθεξις

Πολιτιστικός Σύλλογος Νικήτης "Μέθεξις"