6.9.24

Επιμελητήριο Χαλκιδικής Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024 - Δέκα επιχειρήσειςτης Χαλκιδικής βραβεύτηκαν

 


Μια βραδιά γιορτή για την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τη δικτύωση ήταν τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024, η εκδήλωση θεσμός που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Δέκα επιχειρήσεις "διαμάντια" της Χαλκιδικής βραβεύτηκαν, όχι για τα οικονομικά τους αποτελέσματα, αλλά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για την στήριξη της τοπικής αλυσίδας, την εξωστρέφεια, την αξιοποίηση τεχνολογιών, το κοινωνικό τους πρόσωπο. 

 Οι βραβευμένες επιχειρήσεις είναι:

LIVELLAS  Περίαπτον / Periapton  Marina Fish  Μαριγούλα CavoDeleaSuits viraggas  Tserkezidis Recycle  Karlas Art World  Tirovouzis meloida 

 Πλήθος κόσμου και επισήμων τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσά τους η Έλενα Σώκου από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ο οι βουλευτές Δημήτρης Κούβελας, Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, Χαλκιδικής, ο Κωνσταντίνος Μπέφας, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  ο Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, οι Δήμαρχοι Χαλκιδικής Γιώργος  Εμμανουήλ, Πολυγύρου,  Μανώλης Καρράς, Νέας Προποντίδας, Στέλιος Βαλιάνος, Αριστοτέλη, ενώ το Δήμο Σιθωνίας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Όλγα Πατσουράκου. 

 Παρέστησαν ακόμη οι Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γιώργος Πασαλής, Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς και φυσικά πολλοί πρόεδροι και μέλη συλλόγων επαγγελματιών της Χαλκιδικής, επιχειρηματίες και φίλοι του Επιμελητηρίου.

Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής παρόντες ήταν οι Δημήτρης Κρημνιανιώτης, Β’ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Αρζουμανίδης, Κορίνα Ζολλά, Μαρία Καραβάνα, Κατερίνα Μπουζιά, Κλεάνθης Σπανός, Χρήστος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Χλιάπας, Ρίτσα Χατζησταματίου.  

Τα αποτελέσματα των εταιρειών που βραβεύτηκαν, προέκυψαν μετά από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, την οποία είχε αναλάβει αρμόδια διεπιστημονική και διαπανεπιστημιακή επιτροπή, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονία και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η εταιρεία

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Halkidiki Chamber