2.4.19

Παραιτήθηκε το 'Ριτάκι' αντι του ... Μπόλαρη. < Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0 σας ευχαριστώ > έγραψε στο fb


Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0... Σας ευχαριστώ!!!!!!», έγραψε μετά την παραίτησή της στον λογαριασμό  στο Facebook η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.
Η Θωμαρίτα γνωστή ως Ρίτα ξεκίνησε ως Νοσοκόμα από το Γεν.Νοσοκομείο Χαλκιδικής . Λόγω κάποιου προβλήματος υγείας μετατάχθηκε σε θέση Δ.Ε. διοικητικών και με αυτή τη θέση μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη.
 Η πίεση και η δημοσιότητα την ώθησαν να παραιτηθεί από τη θέση της στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

Αντί να δούμε να στρέφονται όλοι κατά του Συριζοποιημένου Πασόκου Μπόλαρη, βρέθηκε αυτή στην πρώτη γραμμή τής επικαιρότητας (talk of the town),  απόλαυσε ο ανδρικός πληθυσμός  το  μπανιστήρι,  όταν αναρτήθηκαν παντού οι φωτογραφίες από τους λογαριασμούς της στα social media.
Τώρα που ...ανθρωποφάγοι χόρτασαν από το 'ξεβράκωτο θήραμά τους' λες και είναι κάτι καινούργιο, ας ασχοληθούν περισσότερο και με τις <σεμνές και πουριτανές› Υπουργίνες, Διευθύντριες Πρωθυπουργικών γραφείων , πολιτικών Γραφείων, Προέδρων ΔΕΚΟ , Αυτοδιοικητικών .. ..τέλος δεν υπάρχει..