13.11.19

Ανακοίνωση της Μείζωνος Μειοψηφίας του Δήμου Σιθωνίας για την αποχώρηση της πλειοψηφίας από την συζήτηση με θέμα «Πράξη παράδοσης» του τ.Δημάρχου Σιθωνίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΗΤΗ 13/11/2019
Θέμα: «Παγκόσμια πρωτοτυπία , η πλειοψηφία αποχώρησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου»
Ο απερχόμενος Δήμαρχος , κύριος Τζίτζιος Ιωάννης , μ΄ επίσημο έγγραφο του (Αριθμ. Πρωτ . 13174 , 2/8/2019) που κοινοποίησε στους εκλεγμένους συμβούλους και στο διαδικτυακό χώρο του Δήμου Σιθωνίας με τίτλο «Πράξη παράδοσης» , θέλησε να κάνει απολογισμό του έργου της προηγούμενης διοίκησης ,
συνέχεια της οποίας είναι η σημερινή .
 Η τωρινή πλειοψηφία αρνήθηκε να το φέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , φοβούμενη προφανώς την αποκάλυψη της ανεπάρκειάς της . Αναγκάσθηκε να το θέσει για συζήτηση μετά από αίτημα που προέκυψε με πρωτοβουλία της παράταξής μας και φυσικά προσπάθησε , ανεπιτυχώς βέβαια, να μη συζητηθεί .
Η εμπεριστατωμένη αποδόμηση του έργου τους μ΄ αδιάψευστα αντικειμενικά στοιχεία , προκάλεσε πανικό και σύγχυση στην πλειοψηφία . Πολύ θα ήθελαν ν΄ απογαλακτιστούν από τον απερχόμενο Δήμαρχο φορτώνοντας στον ίδιο την αντιπαραγωγική διαδικασία διοίκησης του Δήμου . Όμως έτσι θα ομολογούσαν έμμεσα ότι υπήρξαν άβουλα-πειθήνια όργανα , όπως και αποδείχθηκε πως ήταν του απερχόμενου .
Μπροστά στο δίλημμα της αποδοχής ή της απόρριψης της επιστολής του κυρίου Τζίτζιου , επέλεξαν την αποχώρησή τους από τη συζήτηση , δημιουργώντας έτσι παγκόσμια πρωτοτυπία : η πλειοψηφία να αποχωρεί από συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου .
ΟΡΑΜΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ 
ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
Πληροφορίες : Αθανάσιος Ξανθόπουλος , 6977008147 .


fb Όραμα-Δημιουργία-Προοπτική

ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΔΩ
https://halkidikigr.blogspot.com/2019/11/video.html

Πρωτοφανές !! Η παράταξη του νυν Δημάρχου Σιθωνίας αποχωρεί απο το Δημ.Συμβούλιο και η συζήτηση συνεχίζεται με την μειοψηφία για το θέμα της επιστολής παράδοσης του τ.Δημάρχου, κ.Τζίτζιου.(φωτο-Video ηχητικό)