10.6.20

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Δωρεά στο Γεν.Νοσ.Χαλκιδικής Ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

Πολύγυρος 10-6-20
Θέμα: «Ευχαριστήρια – συγχαρητήρια επιστολή»
Αξιότιμε  κ.  Κουφίδη, Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Ν. Χαλκιδικής,
Εκ μέρους του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, του Ιατρικού,  Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες για την νέα μεγάλη δωρεά του Επιμελητηρίου που αφορά την προμήθεια ιατρικού
εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας monitor ασθενών ζωτικών παραμέτρων Bistos BT-770 στο  Νοσοκομείο μας. 
  Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης τόνισε ότι η δωρεά αυτή στις δύσκολες εποχές που ζούμε για τον τόπο, αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη απόδειξη στο ανθρωπιστικό όραμα του Επιμελητηρίου, στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας. 
Από την πλευρά του Επιμελητηρίου , ο Πρόεδρος κ. Ιωάννη Κουφίδης μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε  ότι η  διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου για την κάλυψη έκτακτων αναγκών σε υγειονομικό υλικό, όποτε και αν χρειαστεί, γιατί ο αγώνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι συνεχής και επίπονος.
Στην παράδοση και παραλαβή παραβρέθηκαν η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Φωτεινή Μιχαηλίδου, ο Διευθυντής της Μ.Ε.Θ., κ. Βασίλειος Ουροήλογλου με ιατρούς της μονάδας  και ο Διευθυντής του Αναισθησιολογικού τμήματος, κ. Κωνσταντίνος Κίτσιος.


Με εκτίμηση

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
του Γ.Ν. Χαλκιδικής