8.12.20

Ψησταριά με υπαλλήλους & πελάτες... κούκλες: Η ευρηματική ιδέα ενός εστιάτορα στην Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης λόγω πανδημίας (φωτο)


 Έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο βρήκε ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη να γεμίσει το μαγαζί του εν μέσω lockdown, καθώς στα τραπέζια και στους χώρους που κανονικά θα κάθονταν πελάτες τοποθέτησε κούκλες που συναντάμε στα μαγαζιά ένδυσης.
Με αυτό τον τρόπο, ο ευρηματικός ιδιοκτήτης θέλησε να δώσει έναν άλλο τόνο στην εικόνα που έχει καθημερινά το κατάστημά του λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού.



Στην πλατεία Αριστοτέλους το ψητοπωλείο
Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στους χώρους του ψητοπωλείου που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, (κατεβαίνοντας δεξιά για την παραλία μετα την Μητροπόλεως ) είναι τοποθετημένες κούκλες οι οποίες έχουν πάρει τη θέση των πελατών.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει έτσι τις κούκλες ώστε να θυμίζουν μια φυσιολογική προ-καραντίνας ημέρα. Η μια κούκλα έχει στο χέρι της μια σακούλα και άλλη είναι καθισμένη στο τραπέζι κρατώντας έναν κατάλογο περιμένοντας να παραγγείλει.
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
 


Ψητοπωλείο Θεσσαλονίκη κούκλες
Ψητοπωλείο Θεσσαλονίκη κούκλες
Ψητοπωλείο Θεσσαλονίκη κούκλες
Ψητοπωλείο Θεσσαλονίκη κούκλες