8.10.21

‘Οταν ο Δήμαρχος γίνεται ‘ντελάλης’ Ίσως η σπουδαιότερη εκδήλωση στη Σιθωνία και ενημέρωση απευθείας από τον Δήμαρχο για δωρεάν rapid tests του ΕΟΔΥ!!!


 Είναι δυστυχώς πραγματικότητα. Η δημοτική αρχή  της Σιθωνίας δεν έχει να επιδείξει μέχρι τώρα κανένα σπουδαίο έργο εκτός από τα έργα καθημερινότητας που και ο πιο φτωχός Δήμος εκτελεί .
 Η Σιθωνία  πορεύεται και αναπτύσσεται μόνη της  με τις επενδύσεις ιδιωτών .


Και επειδή δεν κουνιέται φύλλο  κάποιοι   αποφάσισαν να βγάλουν από το τέλμα τον Δήμαρχο.
 Έτσι για  προσεχή  έλεγχο  rapid τεστ από τον ΕΟΔΥ θα μας ενημερώνει ως  ‘ ντελάλης’ ο Δήμαρχος για την μεγάλη επιτυχία που θα γίνει δωρεάν τεστ από τον ΕΟΔΥ.
Μπράβο και συγχαρητήρια και πάντα τέτοιες επιτυχίες  !!



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στο Κοινοτικό Κατάστημα της Συκιάς και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ της Νικήτης, κατά τις ίδιες ώρες, η κινητή μονάδα Χαλκιδικής του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει rapid tests. Ο έλεγχος είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες, οι οποίοι κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να προσκομίζουν Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.


Όσον αφορά τους ανήλικους (παιδιά, μαθητές) είναι απαραίτητη η παρουσία γονέα (με την ταυτότητά του) ή εξουσιοδότηση/βεβαίωση από το σχολείο όπου φοιτούν.