2.3.24

Δήμος Πολυγύρου - Πρόσληψη Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου , για θέματα σχετικά με εκτελέσεις τεχνικών έργων, τεχνικών μελετών, επίβλεψης έργων

 

Αρχείο

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου

Προσλαμβάνουμε τον Λοκοβίτη Ηλία του Βασιλείου (σπούδασε  KTH Royal Institute of Technology  Stockholm, Sweden)ως Ειδικό Σύμβουλο, για την επικουρία του Δημάρχου Πολυγύρου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με εκτελέσεις τεχνικών έργων, τεχνικών μελετών, επίβλεψης έργων, χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από το Π.Δ.Ε. και το ΕΣΠΑ.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Για την κάλυψη της μισθοδοσίας του προσληφθέντος για το έτος 2024 υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό τρέχοντος έτους, οι οποίες θα βαρύνουν τους KA:

02.00.6031 (Τακτικές αποδοχές) και 02.00.6053.001 (Εργοδοτικές εισφορές).

Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στους προϋπολογισμούς και των επομένων ετών μέχρι τη λύση της σύμβασής του.

Περίληψη της παρούσας απόφασης θα δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ. δια του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 101 και της παρ.4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α΄/28.06.2007).

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 


https://diavgeia.gov.gr/