13.7.24

Αντιπολίτευση Δήμου Σιθωνίας για τον αγιασμό του πάρκου στον Νέο Μαρμαρά- Το έργο εγκαινιάσθηκε χωρίς καν μια πρόσκληση στους συμβούλους που ξεκίνησαν την μελέτη !!


 Πόσο ‘κακοί πολιτικοί’ πόσο λίγοι πόσο αριβίστες μπορεί να είναι κάποιοι ώστε στα εγκαίνια ενός έργου που αρέσει δεν αρέσει και που ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι ήταν όραμα και μελέτη του πρώην Δημάρχου Τζιτζιου (2014) και της διοίκησης του και δε θα παραλείψουμε ΕΜΕΙΣ να αναφέρουμε πως επίσης ήταν όραμα ΚΑΙ του πρώην προέδρου της κοινότητας Νέου Μάρμαρα Γεωργίου Καπλάνη, έφτασε να εγκαινιαστεί χωρίς καν μια πρόσκληση έστω σε ΟΛΟΥΣ τους συμβούλους του δημοτικού συμβουλίου κυρίως δε τους συμβούλους του Νέου Μαρμαρά;; !!!

Αλήθεια όταν αυτή η ιδέα έπεσε στο τραπέζι και ξεκίνησε η μελέτη εσείς που ακριβώς βρισκόσασταν ;
Δεν είχατε ούτε την ευθιξία να καλέσετε το δημοτικο συμβούλιο και δει τους συμβούλους του Νέου Μαρμαρά όπως οφείλατε ;;; Που ακούστηκε αυτό ;;
Μα τι στο καλό φοβάστε ;;;
Εμείς αγαπητοί δεν ξεχνάμε και εδώ είμαστε να θυμίζουμε σε σας τους σημερινούς διοικούντες αλλά και στους πολίτες ότι πολλά έργα ξεκινησαν από μια ιδέα μια αρχή μια μελέτη και ο χρόνος υλοποίησης τους συμβαίνει να συμπέφτει στα χέρια άλλης διοίκησης μια και όπως συνηθίζετε να λέτε και εσεις μαγικό ραβδί δεν υπάρχει … χρειάζεται κόπος δουλειά και χρόνος πολύς για την υλοποίηση ενός έργου.
Αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να ακυρώνετε σε καμία περίπτωση την προσπάθεια μιας διοίκησης … γνωστοί όλοι μεταξύ μας μικρός ο Δήμος μην κάνετε τέτοια λάθη.
Για να πούμε την αλήθεια καλή η αναμνηστική φωτογραφία ‘ συν γυναιξί και τέκνοις ‘ αλλά απέχει πολύ από την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Απαξιώνετε μόνοι σας αυτό το έργο.
Την ιδέα του Πράσινου Πάρκου στο Νέο Μαρμαρά συνέλαβε ο Ιωάννης Τζιτζιος και η τότε διοίκηση έγινε η μελέτη βγήκε η χρηματοδότηση συνέβαλε και ο Δήμος από ιδίους πόρους και σήμερα ένας υπέροχος χώρος πρασίνου για πολίτες και επισκέπτες είναι στη διάθεση των δημοτών.
Αυτά και άλλα πολλά παρακάτω κάθε φορά που η αλήθεια επιτάσσει και τα γεγονότα πρέπει να μπαίνουν σε σωστή βάση .
Αντιπολίτευση Δήμου Σιθωνίας

Ανάρτηση του Δημάρχου Σιθωνίας


Πραγματοποιήσαμε αγιασμό σημερα, έπειτα απο την υλοποίηση του πάρκου στον Νέο Μαρμαρά.
Ευχαριστώ θερμά τον Πατερα Ιακωβο.

Φυσικά δεν θα παραλείψω να συγχαρώ τον Κυπαρισση Ντεμπλα,ο οποίος κατάφερε και δημοπράτησε μια μελέτη που σχεδιάστηκε απο τον Γεώργιο Μπαρτζιουμα το 2014, με αποτέλεσμα σήμερα να καταφέρουμε εμείς να προσφέρουμε στη κοινωνία ένα όμορφο σημείο χαλάρωσης!