24.5.18

'Εκπτωση πενήντα τοις εκατό (50 %) των λογαριασμών ύδρευσης, για τους κατοίκους του Άνω Πολυγύρου και του Παλαιοκάστρου για έξι (6) μήνες.


Περί ύδρευσης…
Με εισήγηση του Δημάρχου Πολυγύρου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, αποφασίστηκε η έκπτωση πενήντα τοις εκατό (50 %) των λογαριασμών ύδρευσης, για τους κατοίκους του Άνω Πολυγύρου και του Παλαιοκάστρου για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών(*ένας λογαριαμός), λόγω της
υποβάθμισης (θολότητα νερού) της ποιότητας του παρεχομένου νερού και εν όψει του γεωλογικού φαινομένου , το οποίο δημιούργησε και το πρόβλημα.


Παράλληλα ο Δήμος προχωρά, με κατ επείγουσες διαδικασίες, στην πραγματοποίηση δύο (2) νέων γεωτρήσεων στην περιοχή «Παναγία»-βρέθηκαν ήδη 100 και πλέον κυβικά νερό και ακολουθεί η δημιουργία του αγωγού- και «Βατόνια» με την κατασκευή των αναγκαίων υδρευτικών δικτύων , ώστε να υπάρξουν οι απαιτούμενες και με ασφάλεια εναλλακτικές λύσεις. Θα ακολουθήσουν και νέες γεωτρήσεις, ωστε να θωρακισθεί πλώρως η πόλη και να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη ποσότητα νερού.
Μόνος στόχος η ποιότητα ζωής των πολιτών.
Συνεχίζουμε…

Αστέριος Ζωγράφος

* Το πάγιο είναι 18 €+ΦΠΑ και τα τέλη Δημ Οδοποι.12€ + αποχ )