2.9.19

Ανακοίνωση μείζωνος Αντιπολίτευσης Δήμου Σιθωνίας Θ.Ξανθόπουλου για τη ειδική συνεδρίαση εκλογής Προεδρείου και μελών Επιτροπών

Πρώτο δημοτικό συμβούλιο χθες 1-9-19  με θέματα που αφορούσαν στην εκλογή του προεδρείου του αλλά και στη στελέχωση των δύο πιο σημαντικών επιτροπών της διοίκησης , την οικονομική και της ποιότητας ζωής . 
Η παράταξη μας επέλεξε για την θέση του αντιπρόεδρου του Δ.Σ τον κύριο Ψαρογιάννη Στέριο , για την οικονομική επιτροπή τον κύριο Ληστή Θόδωρο μ΄αναπληρωματικό μέλος την κυρία Θωμαή Καρρά

ενώ για την επιτροπή της ποιότητας ζωής τον αρχηγό της παράταξής μας , κύριο Ξανθόπουλο Θανάση μ΄αναπληρωματικό μέλος τον κύριο Ζαφείρη Δημήτρη. Εντός των προσεχών ημερών θα λειτουργήσει στο διαδίκτυο η σελίδα του συνδυασμού μας από την οποία θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις που αφορούν στην καθημερινότητα του δήμου αλλά και σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των οποίων θα γνωστοποιούμε την αντιπολιτευτική μας δραστηριότητα .
Αυτό που μ΄έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σήμερα είναι η διάχυτη διάθεση της διοίκησης για συναίνεση και συνεργασία , κάτι το οποίο θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό αν δεν υπήρχε η προηγούμενη διοίκηση της οποίας είναι η κληρονομική συνέχεια . 
Ξεχάστηκαν με μιας εν ολίγοις οι προηγούμενες αυταρχικές και καθεστωτικές συμπεριφορές και ως άλλοι βαπτιζόμενοι στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ των εκλογών εξήλθαν δημοκρατικότεροι των δημοκρατικών . 
Θα πρέπει οι αγαπητοί φίλοι της διοικούσας παράταξης να προχωρήσουν σε μια αυτοκριτική για τα προηγούμενα χρόνια της παρουσίας τους στα διοικητικά έδρανα και ύστερα να τείνουν τα χέρια τους δεξιά και αριστερά για συνεργασία . Εμείς θα είμαστε παρόντες ως αντιπολίτευση παντού σ΄όλους τους τομείς της διοικητικής πραγματικότητας χωρίς να έχουμε στείρα διάθεση αλλά και σε καμία περίπτωση ενδοτική.