4.2.20

Ν.Μουδανιά Πολιτιστικός "Ο Φάρος " Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις 13-2-20

Η θεατρική ομάδα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" των Ρήγα-Αποστόλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σούρλα.
Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ενώ παραστάσεις θα δοθούν και στις 14-15-16-21-22-23-24 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών (Ώρα έναρξης: 21:00).
Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα έσοδα της παράστασης, που θα δοθεί στις 24/2, θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΥ Ν. Μουδανιών.
Λίγα λόγια για το έργο από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Σούρλα:
Μια μαύρη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.
Δύο αδελφές και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουντον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές.
Σε ένα σπίτι γεμάτο από, έρωτες, συμφέρον, κυνισμό, αφέλεια και φυσικά...πένθος οι καταστάσεις ξεφεύγουν και μόνο φυσιολογικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Φυσικά όπως πάντα πίσω από όλα κρύβεται η πέτρα ή καλύτερα το μάρμαρο του σκανδάλου.
Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Σούρλας
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρω Μαστορή
Σκηνικά: Π.Σ «Ο ΦΑΡΟΣ» 
Κοστούμια: Π.Σ «Ο ΦΑΡΟΣ»
Ήχος-φως: Q SOUND & LIGHT
Κονσόλα: Μαρία Ταυλαρίδου
Βιντεοσκόπηση: Δαυίδ Μπουχραϊτζέ
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Βαγγλής Δημήτρης
Δαλαμπίρα Πίτσα 
Καβάση Ντίνα
Κατσούρα Ρούλα
Κουτσουρές Λάμπρος
Μήτσου Δέσποινα 
Σολομωνίδου Κατερίνα
Ταραράς Φώτης
Χατζηγιοβάνη Μαρία
Χατζηνικολάου Νίκος