9.2.20

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας στις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας στις Καλύβες Χαλκιδικής  την Ευτέρπη Τσίγκα για την εξαφάνιση της οποίας ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Silver Alert.
O γιός της σε ανάρτησή του λεγραψε : <τελευταία μαρτυρία που έχουμε για την εξαφάνιση της μητέρας μου είναι να κινείται στο παλιό επαρχιακό δρόμο Καλυβων Γερακινης στο ύψος του Martha's
House το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι έρευνες συνεχίζονται.Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον>.
 Η μόνη καταγραφή με κάμερα είναι εντός του οικισμού των Καλυβων. Τα υπόλοιπα σενάρια στηρίζονται σε μαρτυρίες περαστικων.
Στις έρευνες που συνεχίζονται και σήμερα συμμετέχουν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου καθώς και 2 Πυροσβέστες με 1 διασωστικό σκύλο από τη 2η ΕΜΑΚ,σκάφη της ΕΟΔ Χαλκιδικής και μέλη  Εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΘ , της βάσης ετοιμότητας Κασσάνδρας &Ορμύλιας.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης με δεκαεννιά (19) έμπειρους διασώστεςπλήρους εξοπλισμού, οκτώ (8) οχήματα(τετρακίνητα, επιβατικά και ATV), καθώς και ένα (1) διασωστικό σκάφος.