6.5.20

ΔΗΜΟΣ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ 8-5-20

Τακτική συνεδρίαση του Δημ.Συμουλίου Ν.Προποντίδας   θα γίνει δια περιφοράς την Παρασκευή 8/5/2020 με ώρα έναρξης 13.00 και λήξη 20.00.

 θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1.Έγκριση σύνταξης μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Ν. Προποντίδας με το Υπουργείο Πολιτισμού-Εφορεία
Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, για τη διενέργεια αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο κατασκευής του έργου: «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων Τ.Κ. Διονυσίου και Τ.Κ. Πορταριάς του Δ. Ν. Προποντίδας» 

2.Απαλλαγή τέλους ταφής για τον ενταφιασμό του Απόστολου Κάλφα του Hristo

3.Απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού του πρώτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 25/1975 (Α΄ 74) για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

4.Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού κληροδοτήματος ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΤΗ έτους 2019.

5.Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού κληροδοτήματος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΥ έτους 2019.

6.Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή αυτού, στην επιτροπή παρακολούθησης του άρθρου 3 της προγραμματικής σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης στην Τ.Κ. Λακκώματος μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α Θέρμης και του Δήμου Ν. Προποντίδας.

7.Απόρριψη της υπ’ αριθμ. 39812/11-10-2019 αίτησης της Διαχειριστικής Επιτροπής Εμπορικού Κέντρου Ν. Μουδανιών, περί χορήγησης άδειας για τοποθέτηση οριοδεικτών (κολωνάκια αποτροπής στάθμευσης) έμπροσθεν των δύο (2) ραμπών εισόδου στο Ε.Κ.”ΕΝΩΣΗ” της Κοινότητας Ν. Μουδανιών και χορήγηση άδειας για τοποθέτηση πινακίδων τύπου Ρ-40.

8.Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείων ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Προποντίδας.

9.Εκλογή Υδρονομέα Άρδευσης που θα απασχοληθεί στην Κοινότητα Νέας Γωνιάς του Δήμου Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής το έτος 2020.

10.Έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης για την ανάδειξη και ενίσχυση της μελισσοκομίας του Δήμου Νέας Προποντίδας και τη διασύνδεσή της με τον τομέα του τουρισμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: “BeePathNet - Building together the story of bees in urban areas” του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Urbact III.

11.Χορήγηση αδειών για θέση στάθμευσης, λόγω αναπηρίας (Α.με.Α.).

12.Χορήγησης άδειας στον Δαλαμπίρα Νικόλαο για τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης έμπροσθεν (της εισόδου – εξόδου οχήματός του) ιδιοκτησίας του στη Κοινότητα Ν. Μουδανιών.

13.Έγκριση έκθεσης α’ τριμήνου του έτους 2020 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου.

14.2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, έτους 2020.

Από τις 13.00 μέχρι τις 20.00 την Παρασκευή 8/5/2020, θα μπορείτε να ψηφίσετε τα παραπάνω θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς το email της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου (yanna@nea-propontida.gr), αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο σας, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας. 

Όσοι δε διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό email θα μπορείτε να ψηφίσετε τα ανωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης στέλνοντας συμπληρωμένο τον συνημμένο πίνακα με  fax στο 2373065793, ή με τη χρήση sms προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (6973046292) γράφοντας στην αρχή το όνομά σας και στη συνέχεια το νούμερο του θέματος και την ψήφο σας (π.χ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1 ΥΠΕΡ, 2 ΛΕΥΚΟ, 3 ΥΠΕΡ, 4 ΚΑΤΑ…..κ.ο.κ ) 

Για οποιαδήποτε ερώτηση- απορία σε σχέση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μπορείτε να καλείτε το Δήμαρχο στο τηλέφωνο 6973399101, μέχρι την Παρασκευή 8/5 και ώρα 13.00

Μετά το πέρας της ώρας λήξης, ήτοι 20.00, καμία ψήφος δε θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη τακτική συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δέσποινα Ραμανδάνη