17.5.21

Το KOUZINA έκανε στάση στο Στρατώνι 16-5-21 για να υποδεχτεί την αποστολή Γάλλων δημοσιογράφων

Το KOUZINA έκανε στάση στο Στρατώνι για να υποδεχτεί την αποστολή Γάλλων δημοσιογράφων, τη σεφ Dina Nikolaou A , τουριστικούς πράκτορες και τη διευθύντρια του ΕΟΤ Θεσσαλονίκης Persephone Triha
Ο Σύλλογος Γυναικών Στρατωνίου Χαλκιδικής και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Στρατωνίου ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον εαυτό σε επίπεδο φιλοξενίας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο και "με τα χεράκια τους" τη γαστρονομική θαλασσινή παράδοση του Στρατωνίου και όλου του Ακάνθιου κόλπου!
 


 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ

 https://halkidikigr.blogspot.com/2021/05/kouzina-2021-15-15.html

Το KOUZINA 2021 για την Ανατολική Χαλκιδική από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 15 Ιουνίου -Πρόγραμμα 

 

 http://www.mountathosarea.org/?post_type=tribe_events

Η γιορτή των ορκυνιών

Μάιος 17 @ 8:00 μμ

Ένα θαλασσινό τραπέζι με τοπική ταυτότητα στήνεται στο restaurant του πεντάστερου νεόδμητου Mount Athos Resort, το οποίο χτισμένο μπροστά στο ψαρολίμανο της Ιερισσού, αγναντεύει το Αριστοτελικό Όρος και τον αγιορείτικο βραχίονα που κλείνει «σε σφιχτή, αγαπημένη αγκαλιά» τον Ακάνθιο Κόλπο.

Την ώρα που εσείς βλέπετε τα ψαροκάικα να φεύγουν για την «καλή ψαριά» και την σοδειά του ορκυνιού, η επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου και ο executive chef του resort Τάσος Παρασκευαίδης ετοιμάζουν ένα ψαρένιο μενού, χρησιμοποιώντας φρέσκια πρώτη ύλη Ιερισσού, άγριες αγγινάρες, κίτρινες κολοκύθες και φυσικά ορκύνι – το γαστρονομικό brand της Ιερισσού.

Κλείστε από σήμερα θέση στο όνειρο! Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός δείπνου σαν και αυτό που θα χαρούν μαζί μας Γάλλοι εκπρόσωποι Τύπου. Σας περιμένουμε!

 

Χώρος Διεξαγωγής


Ιερισσός Χαλκιδικη