12.6.22

ΕΠΣΧ: Με επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος τελικός υποδομών Κ14 ´´SANI IKOS GROUP´´3-1 υπέρ της Βαρβάρας

 


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος εκ των τριών τελικών υποδομών Κ14 ‘’SANI IKOS GROUP ‘’ στο στάδιο της Αρναίας την Κυριακή 12 Ιούνη και ώρα 11.00 πμ , με την συμμετοχή των ομάδων : Αετού  Βαρβάρας και Ανθεμούντα Γαλάτιστας .

Ο αγώνας έληξε 3-1 υπέρ της Βαρβάρας .  Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι αντάξιο αντρικών πρωταθλημάτων , με

πολλές ευκαιρίες και απο τις δυο ομάδες !  Οι πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου αποζημιώθηκαν πλήρως !

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό !

Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αριστοτέλη για την παραχώρηση του γηπέδου της Αρναίας , καθώς επίσης και την διοίκηση του Απόλλων Αρναίας .

Ευχαριστούμε τον Μέγα χορηγό των πρωταθλημάτων υποδομών SANI IKOS GROUP , για την πολύ σημαντική βοήθεια προς την ΕΠΣ Χαλκιδικής .

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Κ Βαλλιάνο και τον Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ Καρανάσιο Ευθύμη που μας τίμησαν με την παρουσία τους !   

Η ΕΠΣΧ στήριξε και τον σύλλογο ΑΜΕΑ Αγάπη τοποθετώντας στην είσοδο του σταδίου Κουμπαρά ! Ευχαριστούμε όλους εσάς που βοηθήσατε με το υστέρημα σας , αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο !

Δίνουμε ραντεβού την επόμενη Κυριακή στις 19 Ιούνη στο στάδιο της Τρίγλιας για τους άλλους δύο τελικούς υποδομών Κ12 και Κ16 στις 5 και 7 το απόγευμα !

https://epshalkidikis.gr/





Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, αφού έλαβε υπόψιν της, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Νομό μας και αφού ήλθε σε άμεση επικοινωνία – συνεννόηση με τις συμμετέχουσες ομάδες, ανακοινώνει τον, εκ νέου ορισμό των αγώνων ( Τελικών ) των πρωταθλημάτων Κ-16, Κ-14 και Κ-12 – SANI IKOS GROUP -ως κάτωθι :

 

Τελικός Κ-14 – SANI IKOS GROUP –

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022,  Ώρα : 11:00

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ   Γήπεδο : Αρναίας

——————————————————————————

Τελικός Κ-12 – SANI IKOS GROUP –

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022,  Ώρα : 17:00

Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ    Γήπεδο : Ν. Τρίγλιας

————————————————————————-

Τελικός Κ-16 – SANI IKOS GROUP –

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022,  Ώρα : 19:00

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005    Γήπεδο : Ν. Τρίγλιας

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής στηρίζει και σε αυτούς τους τελικούς τον σύλλογο Αγάπη , τοποθετώντας έναν Κουμπαρα στην είσοδο των γηπέδων !

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία του νομού Χαλκιδικής «Η Αγάπη» που εδρεύει στον Πολύγυρο ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 από μια ομάδα γονέων και φίλων, προκειμένου να υπερασπιστεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας και να αποτελέσει έναν ανεξάρτητο και ισχυρό φορέα εκπροσώπησης στην ελληνική κοινωνία και Πολιτεία. Ας τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε ! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε !!