3.4.25

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2025 σε εστιατόρια της Χαλκιδικής.

 


Bραβεία απονεμήθηκαν και φέτος σε εστιατόρια της Χαλκιδικής, στον καταξιωμένο διαγωνισμό «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό και διοργανώνει το περιοδικό Αθηνόραμα ήδη από τη δεκαετία του 1990.
Βραβείο Ελληνικής Σύγχρονης Κουζίνας  για τους:
Bubo Fine Dining Restaurant του ξενοδοχείου Ekies στη Βουρβουρού
Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης
Μαριγούλα στον Πολύγυρο
Σεφ: Μπιλάλ Ντόκα
Μαρίνα στην Ποτίδαια
Σεφ: Θοδωρής Γκαβέζος
Trizoni Sea Treasures στην Κρυοπηγή
Executive chef: Αστέριος Σούσουρας / Σεφ: Τάσος Σαραντόπουλος
 Επιμελητήριο Χαλκιδικής:
🍴Σήμερα που η γαστρονομία αποτελεί το δυνατό χαρτί του τουρισμού, η αυθεντικότητα, η διατήρηση της παράδοσης, η εξέλιξη, η αξιοποίηση των τοπικών υλικών αποτελούν κύριες αξίες, τις οποίες ενσωματώνει και το πρόγραμμα TasteHalkidiki, που έχει αναπτύξει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής από το 2021.
Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες! Μας κάνετε υπερήφανους!
Συνεχίστε να τιμάτε και να δίνετε υπεραξία στον τόπο, με το υψηλό επίπεδο της δουλειά σας!
 
 ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ