1.10.21

ΕΠΣΧ: Διαιτητές Αγώνων Κυπέλλου Χαλκιδικής 1ης Φάσης 2&3 Οκτωβρίου 2021

 


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ “Alex men’s hair club”

  Σάββατο 2 Οκτ. 2021 Ώρα : 15:30

1 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΧΡΥΣΑΙΔΗΣ – ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ  

2 Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΜΠΙΣΟΥΚΗΣ – ΚΙΚΑΣ – ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  

3 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΡΥΣΕΛΗΣ – ΤΣΟΜΤΣΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝ. ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

4 ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΣΙΡΩΝΑΣ – ΣΟΚΟΛ  

5 ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ – ΠΑΥΛΙΔΗΣ  

   

  Κυριακή 3 Οκτ. 2021 Ώρα : 15:00  

6 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016 ΧΡΥΣΕΛΗΣ – ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ – ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ


   

  Κυριακή 3 Οκτ. 2021 Ώρα : 15:30  

7 Α.Σ. ΣΑΡΤΗΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ ΜΠΙΣΟΥΚΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  

8 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΤΣΟΜΤΣΟΣ – ΜΑΥΡΙΚΗΣ  

9 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣ/ΔΡΕΙΑΣ 2005 ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ – ΧΡΥΣΑΙΔΗΣ – ΠΑΤΣΙΑΒΑΣ  

10 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΣΙΡΩΝΑΣ – ΣΟΚΟΛ


https://epshalkidikis.gr/


ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α1′, Α’ ΚΑΙ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.Χ
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2021 στο Ξενοδοχείο » Athos Mount Resort» στην Ιερισσό Χαλκιδικής η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Της κλήρωσης προηγήθηκαν βραβεύσεις, δόθηκαν κύπελλα στις »φιναλίστ» ομάδες, »ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ και »ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ» για την περίοδο 2020-2021. Τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε στον κ. Αντωνίου Αστέριο, Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο για την προσφορά του και την πολύτιμη βοήθειά του προς τις Ενώσεις και τα ποδοσφαιρικά Σωματεία, επίσης τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους και την ενασχόλησή τους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο κύριος Μπαλτζής Τριαντάφυλλος (Σωματείο: »ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ») και ο κύριος Ζαγοράκης Νικόλαος (Σωματείο: »ΤΑ Μ.Κ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ»).
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων και σε όλους τους επίτιμους καλεσμένους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Σαρηγιαννίδης, ο οποίος μίλησε για τους δύσκολους καιρούς που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα Σωματεία για την εγγραφή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τα Σωματεία στον συνδυασμό του, καθώς πριν λίγο καιρό εξελέγη και πάλι πρόεδρος και τέλος στην προσπάθεια που γίνεται από Σωματεία, τους παράγοντες και την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χαλ/κής να διατηρηθεί  ακέραιος ο θεσμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Αντωνίου Αστέριος, Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο ,επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης, ο οποίος ευχήθηκε μία ομαλή και χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιρική χρονιά και έδωσε την υπόσχεση πως θα είναι στο πλευρό της Ε.Π.Σ.Χ σε οτιδήποτε χρειαστεί, γιατί είναι μία Ένωση που προσπαθεί να εισάγει στο ποδόσφαιρο καινοτομίες που θα γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.
Το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αντωνίου Αλέξιο και τον Πρόεδρο του Αριστοτέλειου πνευματικού κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη, Τζιτζιρίκα Αστέριο. Στις κληρώσεις παρευρέθηκαν επίσης και ο Γιώργος Μπίκας, παλαίμαχος Χαλκιδικιώτης διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας της FIFA και ο κ. Ράπτη Βασίλειο , Πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Χαλ/κής.
Ευχαριστούμε όλους ‘οσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.Χ. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο »ATHOS MOUNT RESORT» για την όμορφη φιλοξενία τους.

https://epshalkidikis.gr/