1.10.21

Τρανός Άγιος Νικόλαος(Goa beach) Σάρτη & παράλια της Συκιάς (Video drone GeorgeSal )


 

 GeorgeSal George

Πετάμε πάνω απο την πανέμορφη παραλία Τρανός Άγιος Νικόλαος (Goa beach) η οποία βρίσκεται ανάμεσα στη Σάρτη και στα παράλια της Συκιάς.


Σπάνια πετάω με τόσα μποφόρ(5-6μποφορ),όμως ήθελα να αποτυπώσω στο φακό αυτήν την άγρια ομορφιά που μου προσέφερε τη δεδομένη στιγμή απλόχερα η φύση. Ο συνδυασμός της συννεφιάς με τον δυνατό άνεμο κ την φουσκωμένη θάλασσα να θαλασσοδέρνει τους βράχους που αγκαλιάζουν την εξαιρετικού κάλους παραλία δεν μου επέτρεψε δεύτερη σκέψη.
Έβγαλα το drone απο την τσαντούλα κ το σήκωσα παραβλέποντας τις ζωηρεμένες διαθέσεις του φθινοπωρινού σκηνικού, oπου ενείχε τον κίνδυνο να μου πετάξει το πετούμενό μου στα βράχια καποια ριπή του ανέμου. Ο κίνδυνος μεγάλωνε οταν το σήκωνα πάνω απο τα 40μετρα κ δεν είχε απάγκιο απο το βουνό που δεσπόζει προστατευτικά πάνω απο τον ορμίσκο του Goa.
Η αδρεναλίνη κατα την πτήση ήταν ανεβασμένη όμως το αποτέλεσμα της πτήσης με αποζημίωσε. 40 χλμ νότια της Βουρβουρούς βρίσκεται ένας μικρός ορμίσκος με μια πολύ μικρή αλλά όμορφη παραλία μήκους 200 περίπου μέτρων.

Την παραλία αυτή οργανώνει με ξαπλώστρες και ομπρέλες το beach-bar που δίνει και τ’ όνομα στην παραλία, το Goa. Έχει φανατικούς θαυμαστές που την επισκέπτονται για το γενικό concept, τη μουσική και τους θαμώνες. Για όσους επιθυμούν να τη γνωρίσουν δεν έχουν παρά να προσπεράσουν τη Σάρτη 3 χλμ. νότια και ν’ ακολουθήσουν ένα χωματόδρομο διαγώνια και βόρεια προς την ακτογραμμή για να τη βρουν.

Απο το χωριό Συκιά οπου κ ανήκει τοπικά η παραλία ειναι περίπου στα 10 χλμ.
MUSIC Composer: Whitesand (Martynas Lau) Title: No More Running Away Year: 2021 Patreon: https://www.patreon.com/Whitesand Donation: https://www.paypal.com/paypalme/White... Instagram - https://www.instagram.com/whitesand_m... Discord - https://discord.gg/mD7As9h