2.8.24

Δήμος Σιθωνίας συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση, την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 και ώρα 13:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου,  για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων σταπαρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ OΜΒΡΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ», μεταξύ του Δήμου Σιθωνίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.), «Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής», και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης και ορισμός

μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης (Εισηγ. κα Παπαϊωάννου Σταματία)

2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ Δ.Ε. ΣΙΘΩΝΙΑΣ», μεταξύ του Δήμου Σιθωνίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.), «ΠεριφερειακήΕνότητα Χαλκιδικής» και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης. ΕξουσιοδότησηΔημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης (Εισηγ. κα Παπαϊωάννου Σταματία)

3. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης του έργου: « ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΣΜΟΥΣ ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ» μεταξύ του Δήμου Σιθωνίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.), «Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής» και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης.Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης (Εισηγ. κα Παπαϊωάννου Σταματία)

4. Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου ΣΙΘΩΝΙΑΣ για την Πράξη «Προμήθειαεξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων Δήμου ΣΙΘΩΝΙΑΣ» στην «ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” », Κωδικός Πρόσκλησης : 067.2.4.3, Α/Α Πρόσκλησης ΟΠΣ : 8213, όπως ισχύει με τις τροποποιήσεις αυτές, με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων» (Εισηγ. κα Παπαϊωάννου Σταματία)

5. Αίτημα χορήγησης παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου, «ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ,ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» σύμφωνα με το άρθρο 147 του Ν 4412/16 (Εισηγ. κα ΠαπαϊωάννουΣταματία)

6. Αίτημα χορήγησης παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου, «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣΥΠΑΙΘΡΟΥ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» σύμφωνα με το άρθρο 147 του Ν4412/16. (Εισηγ. κα Παπαϊωάννου Σταματία)

7. Γνωμοδότηση για στιγμιαία χρήση κοινόχρηστου χώρου για άδεια εισόδου-εξόδου σειδιωτικό χώρο στάθμευσης και τοποθέτηση απαγορευτικής πινακίδας ¨ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ¨ (Εισηγ. κα Χατζηχαρίτωνος Αικατερίνη)

8. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 168/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής ως προς τον πίνακα επιχορήγησης αθλητικών συλλόγων και σωματείων (Εισηγ. κα Γρηγοριάδου Αναστασία)

9. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου στη θέση Κεραμαριό Δ.Κ.Νικήτης (Εισηγ. Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης)

10. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για ΔΕΔΔΗΕ (Εισηγ. κα Πατσουράκου Όλγα)

11. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για ΚΤΕΟ (Εισηγ. κα Πατσουράκου Όλγα)

12. Έγκριση δαπάνης και ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για ΔΕΔΔΗΕ (Αρ./Ημερ.:

Φ.487/277922/18-07-2024) (Εισηγ. κα Πατσουράκου Όλγα)

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

 Δήμαρχος



 Μαλλίνης Ιωάννης