22.2.19

Οι Κατερινιώτες στους δρόμους φωνάζουν για την Μακεδονία και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έξω από το κτίριο που μιλάει ο Τζανακοπουλος (video).

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο.To video στην συνέχεια της ανάρτησης
Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών υποδέχτηκε ο κόσμος τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Κατερίνη 21-2-19, ο οποίος συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.

Συγκεκριμένα,  περίπου 250 άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας  "Προδότες, Κατσαπλιάδες", φώναξαν μεταξύ άλλων ενώ φώναξαν και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Τζανακόπουλο μετά από λίγο απομακρύνθηκε εκτός της αίθουσα που πραγματοποιείτο η εκδήλωση.


\


Νεαρή σε Τζανακόπουλο: Σπείρατε τη διχόνοια! Είστε προδότες (VIDEO)


Να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κινητοποίησης του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα για την ανατροπή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.