25.2.19

Έφυγε από την ζωή η Εκπαιδευτικός Ελένη Τριανταφύλλου τ.Νομαρχιακή Σύμβουλος-Ανακοινώσεις του Πολιτιστικού Κασσάνδρας και Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής


 Εξόδιος ακολουθία την Τρίτη 26/2/2019 στις 4:00μ.μ.
Έχασε τη μάχη για τη ζωή η εκπαιδευτικός Ελένη Τριανταφύλλου από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος . πρόεδρος του Πολιτιστικού Σύλλογου Κασσάνδρας 2017-2018,  υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής το 2004 και  του Δήμου Κασσάνδρας το 2002. Ασχολήθηκε ως υπεύθυνη του  γραφείου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  καθώς και με τον εθελοντισμό.
 Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνδρειας "Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"

Καλή ανάπαυση αγαπημένη Ελένη… θα μας λείψεις!!!Μέσα από τη διετή συνεργασία μας στο σύλλογο, μας δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να αναγνωρίσουμε τη δύναμη και το σθένος που σε διέκρινε σαν χαρακτήρα!!
 Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες απλόχερα σε όλους μας , για τις στιγμές που ήσουν μαζί μας, σε ευχαριστούμε για όσα πέτυχες αλλά και γι αυτά που οραματίστηκες και δεν πρόλαβες ….Το πάθος και η αστείρευτη δημιουργικότητα σου ήταν έμπνευση για μας!!!

Εκ μέρους του απελθόντος Δ.Σ. (2017-2018)

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Το διοικητικό συμβούλιο του εκπολιτιστικού και επιμορφωτικού συλλόγου Κασσάνδρειας "Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ" μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου της τέως προέδρου του συλλόγου ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ συνεδρίασε έκτακτα και εκτιμώντας την ανιδιοτελή προσφορά της αποφάσισε ομόφωνα :

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση στην οικογένεια της εκλιπούσης.

2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία την Τρίτη 26/2/2019 στις 4:00μ.μ.
3. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.
4. Να αναβληθεί οποιαδήποτε δραστηριότητα των μελών του συλλόγου έως και την ημέρα της κηδείας.
5. Να κοινοποιηθεί το παρόν σε κάθε πρόσφορο μέσον επικοινωνίας.


Politistikos Syllogos Kassandras



Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής  
Ιωάννης Γιώργος
Έφυγες νωρίς.Θαρρρείς και ήθελες να πάρεις τον δρόμο του αποχωρισμού μην αντέχοντας τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.Αλλά έτσι είναι,οι αυθεντικοί άνθρωποι με καθαρό βλέμμα και καθαρή ψυχή,που το αποτύπωμά τους μένει για να θυμίζει ότι δεν πέρασαν απλώς από τούτο τον κόσμο αλλά πρόσφεραν κιόλας,έτσι φεύγουν ξαφνικά, «ξεδιάντροπα»,ήσυχα όπως έζησαν δίνοντας ανθρωπιά κι αγάπη στους γύρω τους.Καλό σου ταξίδι Ελένη και καλό παράδεισο.