22.9.19

PAOK TV με τα... φρένα σπασμένα: Ξεπέρασε τις 21.000 ετήσιες συνδρομές

Πάνω από 21.000 ετήσια πακέτα PAOK TV έχουν ήδη πουληθεί ενώ ο αριθμός των μεμονωμένων αγγίζει τις 10.000. Απόλυτη ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ που βλέπουν τα νούμερα να εκτοξεύονται...
Όπως ακριβώς αναμενόταν, όσο πλησιάζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη και γενικώς οι «ασπρόμαυροι» μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, τόσο θα αυξανόταν και η ζήτηση των πακέτων για το PAOK TV.


Μπορεί να βρίσκονται μόλις μερικές ημέρες στη διάθεση του κόσμου, ωστόσο, τα ετήσια πακέτα καταγράφουν νούμερα ρεκόρ καθώς έχουν φύγει ήδη 21.000. Είναι αυτονόητο για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ πως το νούμερο θα ανεβαίνει διαρκώς, γεγονός που αφήνει απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Πέρα από τα ετήσια πακέτα, αξίζει να σημειώσει κανείς πως και οι μεμονωμένες συνδρομές για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής σχεδόν αγγίζουν πενταψήφιο νούμερο, φλερτάροντας για την ώρα με τις 10.000. Και αυτό το νούμερο θεωρείται δεδομένο πως θα ανέβει αισθητά μέχρι και την σέντρα της αναμέτρησης.

Και τα επαγγελματικά πακέτα, όμως,  έχουν πάρει την ανιούσα και αποτελούν και με τη βούλα... PAOK TV Official Hotspots. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο σχετικό οδηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να τσεκάρει αναλυτικά τους χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής που έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου.
Ελένη Μπούντου
πηγή sdna.gr