10.3.21

ΓΝΧ Ευχαριστήρια Επιστολή

 


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, θα ήθελα να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες για την νέα μεγάλη δωρεά της Ανώνυμη Εταιρεία Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού, «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.», αναφορικά με την προσφορά ενός οχήματος VOLKSWAGEN T5 4Χ4 karo full extra, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα του Νοσοκομείου μας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης κατά την παράδοση -παραλαβή του οχήματος τόνισε ότι « το Γ.Ν. Χαλκιδικής προσπαθεί και προσφέρει συντεταγμένα ένα υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες και τέτοιου είδους χειρονομίες αποτελούν ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών μας και αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό αλλά και την αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη στης σημερινής κοινωνίας. Με τη στάση σας και την προσφορά σας, αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά έμπρακτα πως τούτη την κρίσιμη ώρα για την χώρα, όλες οι κρίσεις ξεπερνιούνται όταν υπάρχει αυξημένη κοινωνική και εταιρική ευθύνη. Είμαστε σίγουροι, πως θα συνεχίσετε να συνδράμετε και στο μέλλον και όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε.»

Στην παράδοση και παραλαβή παραβρέθηκαν , ο εκπρόσωπος της Εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» CSR & Community Relations Manager κ. Ιωάννης Μαλεγκάνος , η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Φωτεινή Μιχαηλίδου και ο Προϊστάμενος της Τεχνική Υπηρεσίας κ. Νικόλαος Μαχαιράς. 

Με εκτίμηση


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 

του Γ.Ν. Χαλκιδικής


Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ