14.8.18

Πρώτη φορά αριστερά-Πρώτη φορά χωρίς και Υδραυλικό το Νοσοκομείο Χαλκιδικής αλλά οσονούπω και τρελάδικο !!


Η απαξίωση για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής συνεχίζεται και στον τεχνικό τομέα.

Είναι πρώτη φορά που το Νοσοκομείο Χαλκιδικής έμεινε χωρίς Υδραυλικό έναν και μοναδικό που είχε. ιδιώτη από διαγωνισμό εταιρείας. Βέβαια εδώ και καιρό ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί είναι υπάλληλοι εταιρειών μετά από προκήρυξη.

Η Διοίκηση κατάφερε να μην υπάρχουν ηλεκτρονικοί, να μην υπάρχουν συντηρητές κτηρίου να μην υπάρχει βιοϊατρική υποστήριξη. Και ενώ αυτά έγιναν για να περιορίσουν τις δαπάνες, οι αντιπροσωπείες εταιρειών  σχεδόν "κάνουν πάρτι"  (οχι ότι δεν έκαναν και πριν)  κατάφεραν αυτή τη βδομάδα μέχρι τις 20-8-18 να μην υπάρχει και υδραυλικός , που είναι άμεσα απαραίτητος (εδώ η απόφαση)


Βρήκαν μια λύση για μετά τις 20 Αυγούστου να αναλάβει μια τεχνική εταιρεία για 2 μήνες την συντήρηση όλου του πακέτου (Νοσοκομείο – Τεχνικός Νεφρός – ΚΕΦΙΑΠ-Ξενώνας) μεχρι να δουν τι θα γίνει με την δικαστική διαμάχη μεταξύ των εταιρειών.

Τελευταία έγινε και μια προκήρυξη που λίγοι μάθανε  (εδώ)για θέσεις και στο Νοσοοκομειο Χαλκιδικής, να προσληφθούν τεχνικοί και άλλο προσωπικό και νοσοκόμοι/ες,με μπλοκάκι για 2 χρόνια η οποία έληξε μετά από παράταση λόγω των γεγονότων στην Αττική στις 5-8-18.

Και ενώ καλοκαιριάτικα μέσα στο γενικό χάλι  να συμβαίνουν όλα αυτά. ετοιμάζονται να κάνουν όχι μόναδα επειγόντων αλλά κλινική ψυχιατρική, τρελάδικο δηλαδή να αποσυμφορήσουν τα ψυχιατρεία, σε έναν χώρο εντελώς ακατάλληλο και επικίνδυνο μέσα στο Νοσοκομείο, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις του ιατρικου προσωπικού και όχι μόνο , και να σημειωθεί ότι το Γ.Ν.Χ, δεν έχει ουτε φύλαξη από κάθε μεθυσμένο ναρκομανή η βαρεμένο, και αυτό μόνο να γίνουν εγκαίνια ότι δηλαδή κάτι κάνανε και αυτοί για μας !!!