3.8.18

Ξεκίνησαν οι “ημέρες τοπικών προϊόντων και παραγωγών” στην Ιερισσό (φωτο)

Ξεκίνησαν οι “ημέρες τοπικών προϊόντων και παραγωγών” στην Ιερισσό Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της διοργάνωσης
Στόχος της διοργάνωσης είναι ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, να μείνει ικανοποιημένος, γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής είναι απλά ο ιδανικότερος. Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, πρόκειται για την καλύτερη χρονιά μέχρι τώρα. «Νομίζω ότι ο στόχος αρχίζει και επιτυγχάνεται, δηλαδή να δείξουμε την ποιότητα της ελληνικής γης και δώσουμε στους επισκέπτες μας μια διαφορετική εμπειρία», επεσήμανε.
Ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου στην πρώτη μέρα της Έκθεσης, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα γίνει θεσμός για όλη τη Χαλκιδική σύντομα.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με σεφ του Νομού. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι θα παρουσιαστούν η Αγιορείτικη μαγειρική και οι Αριστοτελικές γεύσεις.