20.8.19

Άρχισαν οι εγγραφές στον Α.Ο. ΟΞΥΘΕΜΙΣ Χαλκιδικής Δήμου Πολυγύρου τμήμα στίβου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Αγαπητοί γονείς, αθλητών-τριων, του τμήματος Στίβου του Α.Ο. ΟΞΥΘΕΜΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Ανοίγοντας σιγά-σιγά η νεα αγωνιστική και προπονητική χρονιά 2019-20, θα  θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την αγάπη που μας δείχνετε και μας εμπιστεύεστε την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών σας.

Νομίζουμε ότι ανταποκρινόμαστε όσο μπορούμε στις απαιτήσεις σας και προσφέρουμε ότι καλύτερο, σε προπονητικό δυναμικό, υποδομή, αρκετές δράσεις αλλά και οικονομικά προγράμματα συνδρομής.
Επειδή όμως τα πράγματα εξελίσσονται, οι ανάγκες αλλάζουν και σίγουρα μπορεί να κάνουμε και μεις τα λάθη μας, θα θέλαμε την κρίση σας για οποιοδήποτε θέμα, παραλείψεις ή και προτάσεις. 
Ένα μήνυμα θα ήταν πολύτιμο και ιδιαίτερα χρήσιμο για εμάς. Μια ιδέα σας, ίσως να μας βοηθούσε δραστικά. Η κατάλληλη περίοδος για αυτό είναι τώρα που προετοιμαζόμαστε για την νέα χρονιά.
Επίσης θα θέλαμε να προτείνουμε την συμμετοχή σας ως εθελοντή-ντριας, στις δράσεις του τμήματος μας. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας.
Τέλος για τους επαγγελματίες ή γι αυτούς που έχουν γνωστούς επαγγελματίες, θα ήταν χρήσιμη η παρέμβαση σας, για την ενίσχυση με χορηγίες και εθελοντικές τοποθετήσεις έναντι των δράσεων των Τμημάτων μας.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία και περιμένουμε τα μηνύματά σας στη σελίδα του Α.Ο.ΟΞΥΘΕΜΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στο FACEBOOK.
Πρώτο ραντεβού μας για φέτος​, πρώτα ο Θεός νωρίς-νωρίς  λόγω των προετοιμασιών μας για τα δύο μεγάλα τοπικά αθλητικά γεγονότα του μήνα
α. το 3ο POLYGYROS RUN (ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ)-ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)
β. τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
  Συγκέντρωση ΛΟΙΠΌΝ και της αγωνιστικής μας ομάδας αλλα  και της Ακαδημίας μας ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(στο στάδιο μας στις 18.00 φυσικα καιρού επιτρεποντος)ελάτε να μιλήσουμε για την ορθολογική αθλητικη σας ανάπτυξη η αυτή του παιδιού σας.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΦΥΣΙΚΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.... ΦΥΣΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ!
Καλή αθλητική και σχολική χρονια!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Εκ μέρους ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ.
ΤΗΛ.ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 6907079492