21.8.19

Βόλτα από ψηλά στην παραλία Λαγονήσι Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής (Video GeorgeSal)

Lagonisi Beach Η παραλία Λαγονησίου βρίσκεται σε ένα κλειστό κόλπο ανάμεσα στον Όρμο Παναγιάς και τη Βουρβουρού. Χρυσή άμμος και σμαραγδένια νερά προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Ένα μικρό κομμάτι ξηράς χωρίζει την παραλία στα δύο.

Είναι εύκολο να βρείτε το Λαγονήσι. Αφού περάσετε τον Όρμο της Παναγίας, σε ένα χιλιόμετρο περίπου θα στρίψετε αριστερά, καθώς υπάρχει και πινακίδα με την ένδειξη "Λαγονήσι". Το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι ασφαλτοστρωμένο και οδηγεί σε ένα ξενοδοχείο με πάρκινγκ και ομπρέλες.
Εάν όμως έχετε την δική σας ομπρέλα, θα διανύσετε με το αυτοκίνητο σας ένα σύντομο χωματόδρομο και θα βρεθείτε σ΄αυτήν την θαυμάσια παραλία.
Μία πανέμορφή αμμουδιά με πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Ένας κόλπος με βράχια στα πλάγια. Βρίσκετε μόλις 1χλμ. από τον Όρμο της Παναγιάς.
Σχόλιο στο tripadvisor.com.gr
Τα πολύ άσχημα σχόλια σε διάφορες "τουριστικές" ιστοσελίδες δυστυχώς ειναι κοντά στην πραγματικοτητα κ λυπούμαι διότι όντως η αλλοτε ελεύθερη παραλία ειναι "αποκλεισμενη" κ ¨κατεχόμενη" απο ιδιώτη οπου για να την χαρείς θα πρέπει να πληρώσεις το ανάλογο κ καθόλου ευκαταφρόνητο αντίτιμο. Δες εδώ τα σχόλια.....https://www.tripadvisor.com.gr

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγ 2019

Music - Emotional Cinematic Inspiration - bdProductions