8.11.19

Ο Δήμαρχος κ Ιγνάτιος Καϊτετζίδης και υποψήφιος για την ΠΕΔ.και ο κ.Μιχάλης Γεράκης υποψήφιος για το Φο.Δ.Σ.Α επισκέφτηκαν τον Δήμο Σιθωνίας.

Στις 4/11/2019 Ο Δήμαρχος κ Ιγνάτιος Καϊτετζίδης και υποψήφιος για την ΠΕΔ.και ο κ.Μιχάλης Γεράκης υποψήφιος για το Φο.Δ.Σ.Α  επισκέφτηκαν τον Δήμο Σιθωνίας. Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα και με αντιδημάρχους και σύμβουλους του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συναδερφικό μεταξύ Δημάρχων κλίμα, όπου και συζητήθηκαν θέματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Φο.Δ.Σ.Α


 Ο κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας τόνισε μεταξύ άλλων : «Ο ρόλος των αιρετών του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός για να επιτευχθεί η αναβάθμιση του θεσμού σε μια νέα και σύγχρονη Ελλάδα. Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι ο πρωτεργάτης θεσμός στην προσπάθεια για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, στην αποκέντρωση, στην άρση των περιφερειακών ανισοτήτων, στην ψηφιακή μετάβαση, στην ωφέλεια για κάθε πολίτη. Οι προκλήσεις της νέας εποχής είναι πολλές και απαιτούν νέους ανθρώπους μακριά από αγκυλώσεις και κομματικές σκοπιμότητες, τακτικισμούς και υπολογισμούς του παρελθόντος, θεωρώντας ότι μπορούμε να είμαστε ενωμένοι στις προκλήσεις της νέας εποχής,»

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, για την επίσκεψη του στον Δήμο Σιθωνίας και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αυτοδιοικητικούς του στόχους.