23.11.22

ΕΠΣΧ : Αποτελέσματα ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ “ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΝΑΣ OLIVES” 2ης ΦΑΣΗΣ 23-11-22

 


Τετάρτη 23 Νοε. 2022   Ώρα : 14:30

1 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 3- 1 Παράταση ( 1-1 κανον Αγ.) (Καραβασίλης Τράκας 2) (Ντούνγκα )

2 ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ 2-0(Λανταβός , Τσιάρας Δημ)


Συγκινητική εμφάνιση απο όλα τα παιδιά, εκπληκτική ανατροπή και πρόκριση στους 8 του θεσμού!
Απέναντι στον ιστορικό της αντίπαλο, η ΝΙΚΗ έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.
Κόντρα σε μια αχαρακτήριστη διαιτησία, που καταλόγισε ανύπαρκο πέναλτι, που ακύρωσε καθαρό γκολ ως οφσάιντ και απέβαλε τον Αναστάση Στόικο στην παράταση, η ΝΙΚΗ έδειξε ψυχραιμία και πάθος για την πρόκριση απο το 1´ έως το 120´!
Ακούραστοι οι παίκτες του κόουτς Φλέσσα, πίεσαν μανιασμένα, κυκλοφορησαν την μπάλα όσο γινόταν στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών και τελικά πήραν τη μεγάλη νίκη!

Η πρόκριση αφιερωμένη, απο όλη την οικογένεια της Νίκης, στον νεογέννητο Τράκα Junior αλλά και στην μαμά Αλεξάνδρα, που με την κατανόηση και την υποστήριξή της, έκανε εφικτό να μπορέσει ο δικός μας Στέλιος να προπονηθεί και τελικά να σκοράρει δις στο σημερινό παιχνίδι.
Αυτή την εκτίμηση όλων μας έχουν όλοι οι ανθρωποι γύρω απο τους παίκτες του Συλλόγου, γονείς, σύντροφοι, αγαπημένοι, σύζυγοι, φίλοι, που με την αγάπη τους στα παιδιά μας και την υποστήριξή τους κάνουν πραγματικότητα τέτοιες όμορφες μέρες!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως τον σεβασμό μας κέρδισε ο προεδρος του ΠΟΜ, κ.Αθανασιάδης, που αμέσως πήρε μέτρα για την χυδαία συμπεριφορά παίκτη του προς τους φιλάθλους μας. Με τέτοιους προέδρους που επιλέγουν να κρατάνε ορθή στάση απέναντι σε κάθετί κακό πάει να υπάρξει στο ποδόσφαιρο του νομού μας χαιρόμαστε να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο και να παίζουμε στα ίδια γήπεδα, αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά.

Με σεβασμό στην πλούσια ιστορία μας, χτίζουμε στο παρόν, με το βλέμμα στο μέλλον!

Τετάρτη 30 Νοε. 2022   Ώρα : 14:30

3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016 ΑΡΝΑΙΑΣ

4 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Τετάρτη 14 Δεκ. 2022   Ώρα : 14:30 Γήπεδο :

5 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

6 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ\]\]


| Ο Πρόεδρος Νίκος Αθανασιάδης και το ΔΣ του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Π.Ο. Μουδανιών ζητούν συγγνώμη από τους φιλάθλους της Νίκης Πολυγύρου για την άσεμνη και αχαρακτήριστη χειρονομία του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Μανόλοβ.
| Ο ποδοσφαιριστής Γεώργιος Μανόλοβ τίθεται εκτός ομάδας για την απρεπή του συμπεριφορά προς την εξέδρα της ομάδας του Πολυγύρου. Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για μια συμπεριφορά που δεν υιοθετεί η ομάδα μας, η οποία είναι μακριά από το ήθος και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύουμε και μαχόμαστε να διδάξουμε στους ποδοσφαιριστές μας.
| Ο Π.Ο. Μουδανιών σέβεται την ιστορία του και καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές!!!


ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  - Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

περισσότερες   φωτο fb tomsakis











ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ